Mama Manu se extinde!

de | | 2 Minute

Mama Manu se extinde!

Va deschide, în curând, un nou local în Cluj

Ai chef de o shaorma? Mama Manu este localul în care găsești cea mai bună shaorma din Cluj. Shaorma de la Mama Manu este o mâncare proaspătă la fel ca celelalte preparate pe care le poți comanda deoarece aici nu se folosesc alimente procesate și nici conservanți.

Mâncarea noastră este sănătoasă numai bună pentru a vă ajuta să vă asigurați o dietă echilibrată. Preparatele noastre cuprind o arie diversificată de la șnițel, cașcaval pane, grătar de pui, cartofi prăjiți, la hot-dog, hamburger, salate, sandwich-uri și ele pot asigura energia nesesară desfășurării activităților de peste zi.

Dacă ne căutați în oraș suntem ușor de găsit. Locațiile noastre au fost alese strategic în puncte fierbinți ale orașului pentru cei care ne caută preparatele. Veți găsi ușor fast-foodurile de pe Bulevardul Eroilor, nr. 43 și din zona gării, mai precis din Piața Gării. De asemenea, avem o locație și în cunoscutul cartier Mănăștur, chiar în stația Minerva. Am ținut cont de faptul că orașul este unul universitar, cu mulți studenți, care adoră preparatele fast-food precum shaworma, șnițelul cu ciuperci, cartofii prăjiți, falafelul, salatele, sosurile și multe altele. De aceea, anul trecut, am deschis o locație chiar în inima campusului Hașdeu, pe strada Piezișă, nr. 23.

Deschidem o nouă locație în Cluj

Am consultat clienții noștri și în planurile noastre de a ne extinde în oraș. Astfel, noua locație Mama Manu care se va deschide în aces an în Cluj va veni în întâmpinarea dorințelor clienților fideli. Vrem să rămânem aproape de clienții care ne apreciază munca și ținem seama de recomandările făcute de ei. Avem grijă să păstrăm secretele rețetelor noastre care ne fac originali în piață și care dau specificul exotic al mâncării de la Mama Manu.

Până la deschiderea noii locații, vă așteptăm cu preparatele noastre după rețete unice, condimentate cu mirodenii arăbești având parfumuri discrete orientale.

Încercați shaorma și falafelul gătite precum la ele acasă, în Orient! Veți reveni cu siguranță!