Echipa Mama Manu la Maratonul International Arobs

de | | 2 Minute

Primavara pare sa-si intre in sfarsit in drepturi. Temperaturile au crescut, zilele devin din ce in ce mai insorite, iar orasul mai vesel si mai agitat. In fiecare zi se intampla ceva interesant: targuri de carte, concerte, picnic-uri in parc, competitii sportive si zeci de petreceri, fiecare cu o tematica deosebita.

Fiindca iubim acest oras, ne dorim sa participam activ in dezvoltarea lui. Am inceput prin a servi cele mai bune preparate orientale pregatite cu suflet si pasiune dupa retete unice in tara, lucru care a contribuit la transformarea localului Mama Manu intr-un brand al Clujului si continuam prin a incuraja diverse evenimente la care si participam cu mare bucurie.

Echipa Mama Manu la Maratonul International Arobs

In week-endul trecut, la Cluj a avut loc cea de-a V-a editie a Maratonului International Arobs, unde au participat peste 3500 de persoane din 21 de tari, iar noi ne-am numarat printre acestia si in final ne-am intors acasa si cu o medalie. 🙂

Echipa Mama Manu la Maratonul International Arobs

Pentru echipa Mama Manu, participarea la Maratonul International Arobs a devenit deja o traditie de care suntem foarte mandri. Iubim sportul si incurajam pe cat se poate practicarea lui pentru o viata sanatoasa.

Mama Manu este sufletul Clujului, iar Clujul este in sufletul nostru!