Hamburgerul à la Mama Manu

de | | 2 Minute

Hamburgerul à la Mama Manu

Stiind cat de importanta este o alimentatie echilibrata va recomandam un preparat extrem de popular, perfect pentru zilele cand sunteti in fuga spre birou: hamburgerul de la Mama Manu.

Istoria acestui preparat incepe din secolul al XIX-lea, cand tanarul antreprenor Charles Nagreen, a transformat chiftelele clasice facute in casa in sandviciuri numite hamburger pe care le vindea la targuri locale. De-a lungul timpului, burgerul a devenit din ce in ce mai popular, fiind pregatit cu ingredinete si condimente specifice bucatariilor lumii.

Si Clujul se poate lauda cu un hamburger delicios, servit la Mama Manu. Pregatit dupa o reteta orientala numai cu ingrediente proaspete, atent selectionate, continand pulpa de pui sau piept de pui, puteti fi siguri ca micul vostru dejun va fi delicios si numai bun pentru o zi de munca solicitanta. Daca mai adaugati o salata, la alegere dintre sortimentele prezentate in meniu sau bautura racoritoare preferata, v-ati ales cu un rasfat culinar à la Mama Manu.

Stiind cat de important este o alimentatie echilibrata va recomandam un preparat extrem de popular, perfect pentru zilele cand sunteti in fuga spre birou: hamburgerul de la Mama Manu.

Gustul hamburgerului servit la chifla proaspata si usoara, dar destul de tare pentru a putea absorbi sosul din carne si verdeturi este completat de nelipsitele muraturi, rosii, salata, porumb, castraveti, sosuri si condimente, toate aceste ingrediente provenind de la producatori certificati. Sosurile si condimentele preparate dupa o reteta orientala cum numai la Mama Manu veti gasi, vin in completarea gustului si al culorii sandwich-ului.

Pentru o experienta culinara divina, compozitia hamburgerului trebuie savurata muscatura cu muscatura, pana la ultima inghititura. Pofta mare!