Mama Manu, o nouă shaormerie pe Piezișă

de | | 2 Minute

Mama Manu, o nouă shaormerie pe Piezișă

Suntem cea mai bună și cunoscută shaormerie din Cluj-Napoca. Încurajați de ultimile statistici care plasează Mama Manu pe primul loc, într-un top al shaormeriile din Cluj cu cea mai mare cifră de afaceri, am îndrăznit și mai mult. De curând am deschis prima shaormerie Mama Manu în vestul țării, în orașul Timișoara.

Iar în orașul care ne-a consacrat, adică în Cluj-Napoca, pe lângă cele trei fast-fooduri deja cunoscute, de pe Bulevardul Eroilor, nr. 43, din Cartierul Mănăștur, stația Minerva, și din Piața Gării, am deschis unul nou.

Astfel, gustoasa shaorma și alte preparate la fel de apetisante de la Mama Manu le puteți savura și în noul local pe strada Piezișă, la numarul 23, în vecinătatea căminelor studențești. Știm că fanii noștri numărul 1 sunt studenții așa că ne-am găndit să le deschidem chiar în campusul studențesc, din Hașdeu, o shaormerie cu de toate. Bineînțeles că la shaorma, falafel, grătar de pui, hamburgeri, caș pane poate pofti toată lumea!

 Mama Manu, o nouă shaormerie pe Piezișă

În pauzele dintre cursuri sau de la serviciu, la Mama Manu poți comanda shaorma sau alte mâncăruri delicioase pe care le poți servi după preferințe și în funcție de timpul disponibil, la farfurie, la lipie, bachetă sau chiflă. Unul dintre produsele pe care ți-l recomandăm în zilele foarte solicitante face parte din categoria Crispy. O porție de piept de pui și aripioare de pui picante cu fulgi de porumb și cartofi prăjiți nu numai că este foarte ieftină (8,5 lei), dar este și foarte sățioasă.

Gata de servit și ușor de luat în rucsac sunt sandwich-urile reci, cu salam și caș ori șuncă și caș, la un preț foarte accesibil 5.5 lei

1929446_1133884009976737_8760712093036102538_n

Dacă ești vegetarian sau ții post, Mama Manu ține cont de asta. Avem produsul nostru foarte special, care nu se găsește oriunde, cu un gust unic în oraș, falafelul.

Pentru că Mama Manu ține cont de recomandările clienților săi, te provoacă să-i dai idei bune! Să scrii pe pagina de facebook , unde ai mai dori să se deschidă un nou fast-food Mama Manu în oraș.

Contact:

Telefon: 0264 432 801, 0730 735 550
E-mail: [email protected]
Facebook

Program: non-stop