Am deschis noua locație Mama Manu în Zorilor!

de | | 2 Minute

Am deschis noua locație Mama Manu în Zorilor! –  Aprecierile voastre ne-au făcut să credem că preparatele noastre sunt delicioase și merită să fie servite în cât mai multe locații. Ținând cont de părerea clienților, ne-am consultat cu aceștia pentru a afla unde își doresc să amplasăm următoarea locație.

Voi ați decis iar noi am deschis! Noua locație din Zorilor se află pe Strada Republicii, fost Cămin Zero. Aproape de campusul universitar, restaurantul răspunde nevoilor tinerilor mai ales, de a servi o masă caldă, rapidă și gustoasă.

Aceleași preparate delicioase vă așteaptă și în noua locație: shaorma, șnițel crocant, șnițel cu caș, grătar de pui, cașcaval pane, hamburger, falafel, hot dog, crispy, carne cu cartofi, cartofi prăjiți, pui la rotisor, pulpe de pui, aripioare de pui, sandvich-uri, salate dar și desert sau băuturi răcoritoare.

Noua locație dispune de un spațiu utilat modern, de bar, terasă și narghilea. Principiile care ne-au ghidat de fiecare dată pentru a rămâne în topul preferințelor clujenilor, le împărtășim și în acest spațiu, alături de personalul prietenos.

Deși conceptul de fast food desemnează o mâncare pregătită rapid, deseori prin procedee abuzive și ingrediente nesănătoase, la Mama Manu nu se folosesc adaosuri chimice sau alimente procesate. Totul este preparat cu multă grijă și respect pentru clienți iar atenția pentru igienă se transmite în cel mai înalt nivel de sterilitate.

mama manu mancare

Pasiunea pentru bucătărie au transformat localul într-un brand cu care Clujul se identifică iar clienții îl recunosc drept un reper de calitate și gust. Deschiderea locației din Zorilor nu este însă singura veste bună! Ne pregătim să investim și mai mult în orașul în care suntem atât de apreciați, așa că avem în plan deschiderea unei alte locații. Așadar, vă întrebăm și de această dată, unde doriți să deschidem noua locație Mama Manu?

Așteptăm părerile voastre și pe tabla expusă în noul local, unde puteți să ne împărtășiți un gând bun, o glumă, o formulă magică sau de ce nu, un desen creativ!

Tabla Mama Manu