5 saloane din Cluj: recomandări de înfrumusețare

de | | 4 Minute

5 saloane din Cluj: recomandări de înfrumusețare

Traiul într-un oraș dinamic te învață cât de importante sunt pauzele. Acele momente pe care ți le acorzi tu, ție. De aceea, pe lângă varietatea serviciilor de beauty propriu-zise, recomandările noastre în materie de saloane din Cluj vizează și alte aspecte. Cum ar fi atmosfera, respectul față de client și timpul acestuia, prezența și accesibilitatea, calitatea serviciilor oferite sau ineditul acestora.

Credem că rolul acestor saloane, fiecare prin specificul lor, este să te facă să te simți mai bine în pielea ta, mai conectat(ă) la acea parte frumoasă din tine. Să începem, așadar. Iată recomandările noastre, în ordine aleatorie:

# Downtown Beauty Platinia

De ce recomandăm? 

Salonul aflat în Platinia Shopping Center nu poate lipsi de pe o astfel de listă. Practic, nu ai motive să nu mergi acolo. Downtown Beauty Platinia a devenit unul dintre cele mai #cool saloane de înfrumusețare din Cluj, cu precădere în ultimul an, având o evoluție interesantă. Este elegant, modern, chic și în trend. În același timp, este mereu prezent în comunitate și în viața dinamică a Clujului. Ne-am întâlnit cu stiliștii Downtown Beauty Platinia la cele mai mari evenimente ale anului: Electric Castle, Untold, Târgul de Cariere, We Love Retro, etc. Prezența online este și ea de nota 10, cu o excelentă interacțiune în rețelele de socializare. Programul nu poate fi mai convenabil: zilnic între orele 10:00 – 22:00. Da, și în weekend; și da, vei găsi și parcare, dată fiind localizarea.

familie la Gett's getts cluj febr2018 familie la Gett's

Serviciile sunt ireproșabile: spălat, tuns, vopsit, coafat, manichiură & pedichiură, make-up, cosmetică, tratamente de beauty și inclusiv servicii de barber. Vă spuneam la început de importanța acelor momente pe care ți le acorzi tu, ție. Mai recomandăm Downtown Beauty Platinia și pentru grozava idee de-a le oferi clienților și servicii de masaj.

Date de contact

Adresa: Platinia Shopping Center, Calea Mănăștur, nr 2 – 6, etaj I.
Program zilnic (Luni-Duminică): 10:00 – 22:00
Telefon: 0786 994 480
Facebook

BONUS: Dacă plătești cu BCR City Card sau prezinți un Top City Card la salonul Downtown Beauty Platinia, beneficiezi de 20% reducere la oricare dintre serviciile oferite.

# Beauty ID MAKE UP Studio

De ce recomandăm? 

Pe lângă serviciile oferite, Beauty ID poate fi acel facilitator înspre domeniul de înfrumusețare, pentru cei aflați la început de drum. Serviciile lor sunt printre cele mai variate: machiaj profesional, extensii de gene fir cu fir, stilizare sprâncene / bio tattoo, ș.a. Ca un plus și unul dintre motivele pentru care se află pe lista noastră de recomandări » specialiștii Beauty ID pun la dispoziția celor interesați o serie de cursuri specializate în domeniu.

Date de contact: 

Facebook
Telefon: 0758 373 852

BONUS: Dacă plătești cu BCR City Card sau prezinți un Top City Card la salonul Beauty ID, beneficiezi de 15% reducere la serviciile de make-up.

beauty id cluj ok

# Make-Up by Mădălina Petcu

De ce recomandăm? 

Cum cel mai adesea legăturile se formează între oameni, mai degrabă, nu doar între oameni și locuri, o recomandăm pe Mădălina Petcu, ca make-up artist, din câteva motive simple: Mădălina te poate ajuta să alegi acel machiaj care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de natura evenimentului. În plus, iar acesta este un criteriu important » machiajul realizat de Mădălina Petcu este mereu adaptat personalității și preferințelor tale. La realizarea machiajelor se folosesc doar produse profesionale de cea mai bună calitate, și anume produsele profesionale Ofra Cosmetisc, MUD și Make-up Studio.

Date de contact: 

Telefon: 0721 237 287
Facebook: Makeup & Brows by Madalina Petcu

BONUS: Dacă plătești cu BCR City Card sau prezinți un Top City Card la Makeup & Brows by Madalina Petcu, beneficiezi de 20% reducere la oricare dintre serviciile oferite.

# Esteline Beauty Center

De ce recomandăm? 

Deja de ceva timp, urmărim mai atent evoluția afacerilor localizate în cartierele clujene. Credem că dezvoltarea urbană și economică a Clujului depinde în mare măsură de micile comunități. Așadar, ne-am bucurat să descoperim Esteline Beauty Center, un salon de înfrumusețare aflat pe str. Ion Meșter, în Mănăștur, ale cărui standarde de calitate sunt pe măsura orașului în care ne aflăm. Recomandăm Esteline Beauty Center tocmai pentru acea atmosferă de familiaritate, pentru serviciile de calitate, adaptate cu ușurință pe nevoile tale.

Date de contact: 

Adresa: str. Ion Meșter, nr. 3
Program: Luni-Vineri: 08:00-20:00 și Sâmbătă: 08:00-14:00
Website: esteline.ro
Facebook: Esteline Beauty Center

BONUS: Dacă plătești cu BCR City Card sau prezinți un Top City Card la Esteline Beauty Center, beneficiezi de 15% reducere la oricare dintre serviciile oferite.

Esteline Beauty Center

Acestea au fost recomandările noastre. Cum însă orașul acesta găzduiește numeroase saloane de înfrumusețare, așteptăm cu drag și sugestiile voastre!