4.2/5 din 5 reviews
alegi Downtown Beauty Platinia saloane din Cluj

Downtown Beauty Platinia

Cel mai nou și mai modern salon de înfrumusețare din Cluj-Napoca te așteaptă în inima orașului. Aflat în incinta Platinia Shopping Center, la etajul I, Downtown Beauty Platinia te invită să redescoperi bucuria momentelor de relaxare deplină. DOWNTOWN Beauty este un brand nou care își propune să vină în întâmpinarea tuturor dorințelor în materie de beauty, într-un cadru care inspiră încredere și prietenie.

Specialiștii Downtown Beauty te întâmpină cu servicii și produse profesionale de coafat, manichiură, pedichiură, vopsit, cosmetică și barber, într-o atmosferă plăcută, ce te destinde și deconectează de la rutină și griji cotidiene. Momentul tău de răsfăț este asigurat de stiliștii Downtown Beauty Platinia, evenimentele la care participi prind culoare, iar coafura îți înseninează ziua și-i conferă creativitate.

Într-un oraș dinamic precum Clujul, la Downtown Beauty nici măcar parcarea nu mai este o grijă, căci în cadrul Platinia Shopping Center, aceasta este gratuită.

Dincolo de serviciile oferite, vei dezvolta o prietenie de lungă durată cu cei de la Downtown Beauty Platinia, căci sentimentul de încredere este unul dintre cele mai importante când vine vorba de starea ta de spirit.

Te invităm să te programezi și să faci cunoștință cu stiliștii Downtown Beauty. Suntem siguri că nu te vor dezamăgi!

Stay beautiful and always positive!

familie la Gett's getts cluj febr2018 familie la Gett's DownTown Beauty Platinia

Informatii de contact

Numele locatiei: Downtown Beauty Platinia
Contact: E-mail Facebook
Adresa: Platinia Shopping Center, Calea Mănăștur, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
Telefon: +40 786 994 480
Orar: Program zilnic (Luni-Duminică): 10:00 - 22:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (5 voturi)
Rating4.2
5
Iulia Marc
5
Ioana
Recoamand
Recoamand cu incredere
5
Cristina
Recomand
Unghiute perfecte facute de Snejiana ♡♡♡ Multumesc frumos !!
5
Shusteru
David tamas .... profesionalism ... nota 10 .... recomand
1
Lorena
Experienta neplacuta , bani multi ,
Experieta neplacuta ,prosoape rupte ,domnisoara de la receptie aroganta si nu stie aplica procentajul si discounturile,pedichiura in orice hal …..nu recomand ,salon de 0 stele ,degeaba se afla in acel edificiu…NU RECOMAND si toate aceste recenzii le voi posta peste tot
Scrie o recenzie

Ultimele Articole