Tunsori 2018: 10 idei pentru când simți nevoia de schimbare

de | | 3 Minute

Tunsori 2018: 10 schimbări de look în salonul clujean Downtown Beauty Platinia

Nu știm alții cum sunt, dar pentru noi marile schimbări au mereu loc toamna. Stilul de viață, obiceiurile, planurile serioase – toate necesită timp. Ne dăm un mic imbold și setăm trendul printr-o schimbare mai la îndemână: o schimbare de look. Pentru a evita catastrofele în materie de aspect (și prin câte am trecut…), am învățat să apelăm la oameni care se pricep. Știți voi, la specialiști în domeniu, oameni creativi care știu ce fac în momentul în care încep să-ți taie din păr și să-ți aducă un strop de culoare, la propriu, în viață.

Aflat în inima Clujului, salonul Downtown Beauty Platinia a devenit loc de refugiu și răsfăț. Când începi să ai încredere în persoana care ține foarfeca în mână, devii mai creativ și mai îndrăzneț. Am urmărit și am testat deja pe propria piele unele tendințe în materie de tunsori 2018, tocmai pentru că am avut încredere în cei de la Downtown Beauty. Cu toamna aici, însă, ne vin iar idei. Așa că ne îndreptăm privirile înspre ce s-a mai întâmplat în salonul din Platinia Shopping Center, pentru o sursă de inspirație.

Îți lăsăm și ție mai jos câteva schimbări de look care ne-au plăcut, ca un set de 10 idei pentru când simți nevoia de schimbare. Care tunsoare e preferata ta? 

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Date de contact Downtown Beauty Platinia

Adresa: Platinia Shopping Center, Calea Mănăștur, nr 2 – 6, etaj I, Cluj Napoca
Program zilnic (Luni-Duminică): 10:00 – 22:00
Email: [email protected]
Telefon: 0786 994 480
Facebook