Abonamente la Downtown Beauty – cum se răsplătesc clienții fideli?

de | | 3 Minute

Abonamente la Downtown Beauty – cum se răsplătesc clienții fideli?

Abonamente la Downtown Beauty Platinia? Ce ne oferă și care sunt avantajele lor? Poate am devenit reticenți în privința abonamentelor ori poate suntem pur și simplu indiferenți. Downtown Beauty Platinia este un salon de înfrumusețare cu servicii complexe. Aici, într-un singur loc, poți beneficia de toate serviciile necesare, câștigând astfel timp. Vei avea astfel ocazia să te bucuri de clipe relaxante în compania prietenoasă a unui loc modern și a personalului zâmbitor, bine dispus și energic.

În acest secol în care suntem asaltați de sarcini și responsabilități cărora pare, în unele cazuri să le facem față cu greu nu ne mai găsim destul timp pentru o îngrijire adecvată și corectă. De aceea, obișnuința de a merge la Downtown Beauty Platinia o putem transforma într-un stil viață. Noile abonamente la Downtown Beauty ne vin în ajutor. Prin intermediul acestora ne putem eficientiza costurile, astfel încât timpul petrecut la salon să devină o activitate constantă, lunară sau poate săptămânală, după caz.

abonamnete la Downtown Beauty Platinia

De ce să alegi un abonament la Downtown Beauty Platinia?

Downtown Beauty Platinia pune accentul pe relațiile create. De aceea, din dorința de a-i răsplăti pe cei care le trec pragul în mod repetitiv, au creat abonamente speciale. Abonamentele se pot face pentru servicii de coafor, barber și masaj. Perioada de abonament variază de la 1 la 6 luni, în funcție de serviciul ales. Știți ce este interesant? Că abonamentele sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților sau chiar familiilor. Desigur, cele adresate familiilor sunt mai complexe și includ o servicii de mai multe tipuri.

abonamnete la Downtown Beauty Platinia

abonamnete la Downtown Beauty Platinia

De ce să îți faci un astfel de abonament? Pentru că implică reduceri de preț avantajoase. Cu atât mai mult, te poți bucura de fiecare dată de serviciul dorit și de interacțiunea cu persoanele în prezența cărora te simți confortabil. Pentru că același suflet cu același zâmbet te va întâmpina de fiecare dată (desigur, dacă soliciți acest lucru).

abonamnete la Downtown Beauty Platinia

Disponibilitatea este un lucru care atrage. Fiind deschis zilnic de la 10:00 până la 22:00 este un real avantaj. Astfel, indiferent de programul tău, sigur vei găsi un interval orar în care vei putea merge să îți acorzi câteva clipe de relaxate și regăsire.

Profesionalism și îngrijire progresivă

Nu toți suntem experți într-ale frumuseții. De aceea, este important să ai alături un profesionist care să poată urmări evoluția. Să-l numim un prieten de nădejde care se va ocupa cu seriozitate și onestitate de părul tău / pielea ta, acordându-i atenția, produsele și tratamentele necesare. Consecvența este prielnică. De aceea, odată cu alegerea unui astfel de prieten profesionist îți va fi greu să te desparți de el. Odată cu aceste abonamente la Downtown Beauty Platinia îți vei asigura continuitatea unei îngrijiri optime și ideale pentru tine, pentru a te bucura de rezultatele dorite.

abonamnete la Downtown Beauty Platinia

Conservatori? Poate. Însă consecvența dă rezultate bune. Motiv pentru care alegem cu încredere abonamente la Downtown Beauty Platinia.

Contact

Adresa: Platinia Shopping Center, Calea Mănăștur, Cluj-Napoca
Telefon: +40 786 994 480
Program: Luni-Duminică: 10:00 – 22:00
Website
Facebook