Un salon de înfrumusețare din Cluj mereu la dispoziția ta | Pregătiri de sărbători

de | | 2 Minute

Cauți un salon de înfrumusețare din Cluj, de sărbători? Avem o recomandare

În febra sărbătorilor de iarnă și a pregătirilor de zor, să nu uiți… de tine! Dacă ești în căutarea unui salon de înfrumusețare din Cluj deschis de sărbători, avem o recomandare.

Iarna trebuie întâmpinată cum se cuvine: într-o atmosferă caldă, de liniște sufletească și mulțumire. Pe lângă pregătirile de sărbători clasice, e important să te simți bine în pielea ta. Doar că din cauza agitației specifice e posibil să lași acest lucru cam pe ultima sută de metri, așa-i?

Dacă te gândești că în perioada sărbătorilor de iarnă slabe spre inexistente șanse să mai găsești deschis vreun salon de înfrumusețare din Cluj, te înșeli.

salon de infrumusetare din cluj de sarbatori

Aflat în inima orașului, salonul Downtown Beauty Platinia este cât se poate de la dispoziția ta. Avem cel puțin 10 motive pentru care recomandăm mereu Downtown Beauty Platinia! Însă unul dintre cele mai evidente atuuri ale salonului este în mod cert atitudinea prietenoasă față de clienți și flexibilitatea programului. Este deschis zilnic, adică de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Această „deschidere” – la propriu și la figurat, rămâne valabilă și în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu excepția zilelor de marți, 25 decembrie 2018 și marți, 1 ianuarie 2019, când întreg centrul comercial va fi închis, Downtown Beauty își primește cu drag clienții zilnic, conform programului normal: zilnic, între 10:00 și 22:00.

O coafură superbă și o manichiură perfectă vor da tonul unei atitudini sănătoase. Un masaj de relaxare va sta la baza unei stări de relaxare imbatabile. Dincolo de pregătiri și agitație, iarna e despre confort și relaxare alături de oameni dragi. Îndrăznește, deci, să-ți oferi clipe de răgaz și răsfăț.

salon de infrumusetare din cluj de sarbatori

Parcare gratuită, locație accesibilă

Să nu-ți faci griji: datorită amplasării, vei găsi cu ușurință și un loc de parcare gratuit și sigur, chiar în parcarea centrului comercial. Aflat pe Calea Mănăștur, în Platinia Shopping Center, la etaj, Downtown Beauty rămâne unul dintre cele mai prietenoase saloane de înfrumusețare din Cluj. Te poți lăsa cu încredere pe mâna specialiștilor Downtown Beauty!

Stay beautiful and always positive! 

Pentru informații și programări: +40 786 994 480
Facebook: Downtown Beauty Platinia 

Inca te mai gandesti ce salon din Cluj sa alegi cand vine vorba de #beauty? Crezi ca nu exista locul perfect cu program de la 10:00 la 22:00, de luni pana duminica si cu parcare gratuita in centrul Clujului? EXISTA si se numeste Downtown Beauty Platinia. La noi ai parte de toate serviciile de beauty la standarde inalte, oferite de profesionisti pasionati! Esti la o programare distanta de o prietenie lunga si frumoasa. Sa nu uitam … abonamentele Downtown Beauty care aduc plus in buzunarul tau! Stay beautiful and always positive! #hair #mani #pedi #barber #cosmetica #masaj #nails #color #haircut #hairchange #nailsart #saloncluj #saloninfrumusetare #downtown #downtownbeauty

Posted by Downtown Beauty Platinia on Tuesday, December 18, 2018