10 motive de răsfăț: de ce să alegi Downtown Beauty Platinia? 

de | | 5 Minute

De ce să alegi Downtown Beauty Platinia când vine vorba de beauty și relaxare?

Dar de ce vorbim despre răsfăț, în primul rând? Pentru că într-o lume tot mai agitată și „ocupată”, uităm adesea să încetinim ritmul, să ne dăruim timp de calitate și grijă față de propria persoană. Iar atunci când totuși o facem, e important să găsim oamenii potriviți, în locul potrivit. Downtown Beauty Platinia este acel salon prietenos, elegant, chic, modern și la curent cu ultimele tendințe în materie de beauty.

Avem vreo 10 motive pentru care ar trebui să alegi Downtown Beauty Platinia când vine vorba de răsfăț, dar știm că există și altele. Le vei descoperi, cu siguranță, la fața locului 🙂

#1 O echipă de profesioniști și interacțiuni de calitate

Începem cu începutul: oricât de mulțumit ai fi de niște servicii, dacă interacțiunile umane lasă de dorit, dacă personalul nu se pliază pe standardele de calitate dorite, nu vei merge și a doua oară. La Downtown Beauty găsești nu doar profesioniști în domeniu, cât și oameni calzi și prietenoși care te primesc de fiecare dată cu brațele deschise. Dacă ești genul de persoană care apreciază nu doar rezultatul final, ci și „călătoria”, vei știi să apreciezi interacțiunile de calitate de aici.

familie la Gett's getts cluj febr2018 familie la Gett's

#2 Disponibilitate – la modul real

Dacă e să recunoaștem, puțini dintre noi își organizează eficient timpul și activitățile. Așa că intrăm în criză de timp. Apare un eveniment special… sau, în fine, de care știam, dar am lăsat totul pe ultima sută de metri. Ne dăm seama că nu mai putem amâna manichiura. Sau, într-un caz fericit, pur și simplu vrem să ne oferim timp de răsfăț sau vrem să oferim cuiva un cadou. Unul dintre cele mai evidente atuuri ale salonului din Platinia Shopping Center este în mod cert disponibilitatea. Este deschis zilnic, adică de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Iar dacă te gândești că în agitația sărbătorilor de iarnă, nu vei mai găsi deschis sau nu vei putea să te programezi la salon, află că programul de sărbători va fi și el cât se poate de customer-friendly la Downtown Beauty Platinia. Exceptând zilele de 25 decembrie 2018 și 1 ianuarie 2019, când întreg centrul comercial este închis, Downtown Beauty își așteaptă clienții zilnic, conform programului de mai sus.

#3 O experiență completă și continuă

Din momentul în care ai pășit în salon, experiența va fi una completă. De la coafor, la manichiură și pedichiură, masaj de relaxare sau cosmetică, te poți bucura de servicii de înfrumusețare complete. Cu adevărat importantă este însă continuitatea acestora, căci stiliștii de aici colaborează eficient, iar tu, în calitate de client, te vei bucura de servicii și rezultate care se completează armonios unele pe altele. Acest lucru se întâmplă și pe termen lung, de la o vizită la alta. Se ține cont de serviciile anterioare și orice „intervenție” se face ținând cont de acestea. Experiența devine astfel una continuă și decurge natural.

#4 Creativitate și culori

Stiliștilor Downtown Beauty Platinia le plac provocările și dau mereu dovadă de creativitate. Fie că îți dorești un balayage, ombre, sombre sau pur și simplu vrei un strop de culoare (mai intensă) în viața ta, care să fie totuși în armonie cu trăsăturile tale și să-ți scoată în evidență frumusețea naturală, aici e locul, ești pe mâini bune.

tunsori 2018 downtown beauty platinia cluj

#5 Pentru toată familia

Da, la Downtown Beauty Platinia vei găsi inclusiv servicii de barber, iar cei mici beneficiază și ei de atenția cuvenită, după caz și preferințe. Experiența completă și continuă de care aminteam mai sus se reflectă și în faptul că răsfățul poate fi nu doar pentru tine, ci pentru întreaga familie!

#6 Locație accesibilă

Pe lângă faptul că programul este mai mult decât accesibil, amplasarea este și ea cum nu se mai poate mai potrivită: etajul I, Platinia Shopping Center. Simplu de ajuns, accesibil din orice direcție ai veni.

#7 Parcare gratuită

Datorită amplasării în centrul comercial, când mergi la Downtown Beauty Platinia, nici măcar parcarea nu este o grijă! Îți poți lăsa mașina gratuit și în siguranță în parcarea centrului comercial.

#8 Accent pe sănătate, nu doar pe aspectul vizual

Frumusețea, dincolo de culoare și aspect vizual, înseamnă în primul rând un corp sănătos și îngrijit, știm toți acest lucru. Ne place la Downtown Beauty Platinia și faptul că se pune accent pe sănătate. Pornind de la faptul că produsele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, până la faptul că fiecare serviciu sau tratament este personalizat în funcție de nevoile tale, că igiena este indiscutabil respectată sau că s-a creat o atmosferă pe deplin relaxantă, salonul știe că pentru un look impecabil, trebuie îngrijit și corpul cum se cuvine.

#9 Evenimente importante? Ai prieteni de nădejde

Un motiv în plus să mergi la Downtown Beauty Platinia este, de fapt, tocmai faptul că stiliștii de aici te încurajează și te îndrumă înspre îngrijirea constantă a părului tău (acasă, cu precădere), nu doar la ocazii speciale. Dacă părul tău este sănătos și se simte bine, nici un eveniment nu te ia cu adevărat prin surprindere. Dacă ai totuși un eveniment important – și urgent, ai prieteni de nădejde. Foarte flexibili, atât ca disponibilitate, cât și ca look abordat, specialiștii Downtown Beauty Platinia se asigură că vei arăta minunat!

#10 Un salon cool, prezent la cele mai importante evenimente clujene

Mereu prezent în comunitate și în viața dinamică a Clujului, Downtown Beauty Platinia a devenit unul dintre cele mai #cool și prietenoase saloane clujene! Ne-am întâlnit cu echipa de-aici la cele mai mari evenimente ale anului – Electric Castle, Untold, Târgul de Cariere, We Love Retro etc. Ne bazăm pe ei și pe viitor!

Pentru informații și programări: +40 786 994 480
Facebook: Downtown Beauty Platinia 

downtown festival 8 Look și vibe de festival