Look și vibe de Festival: salonul cool din centrul Clujului care vine cu tine peste tot | #EC6 #Untold

de | | 2 Minute

Look și vibe de festival » sau cine are grijă de cum arăți și cum te simți la festivalurile din această vară

De pe plajă, de lângă mare, la castelul Banffy din Bonțida, iar în curând înapoi în inima orașului, Downtown Beauty Platinia e salonul cool din centrul Clujului care îi însoțește pe festivalieri în toiul distracției!

După Neversea, unde coafurile și machiajele de festival au fost în ton cu mega party-urile de pe plajă, te așteaptă un weekend electric la castelul din Bonțida.

La Electric Castle, însă, Downtown Beauty Platinia ți-a pregătit o surpriză! Pentru zile electrizante și dinamice, ai nevoie în primul rând de energie. Iar cea mai bună resursă de energie… poate fi un masaj relaxant care te pune pe picioare instant. Exact: dacă ești la castel zilele acestea, în zona Weshowcase te așteaptă echipa Downtown Beauty. Vei fi alt om 😀

Desigur, să nu uităm că se apropie Untold, unde Downtown Beauty te așteaptă, în perimetrul festivalului, cu toate ingredientele pentru un look și un vibe pozitiv: coafuri de festival, masaj, make-up și bună dispoziție!

P.S. Unul dintre cele mai cool, prezente și active saloane de înfrumusețare ale Clujului, Downtown Beauty Platinia este deschis zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00 – 22:00 (în incinta Platinia Shopping Center) » da, inclusiv pe toată durata festivalurilor, așa că specialiștii Downtown Beauty te așteaptă și la salon pentru a te bucura de o gamă complexă de servicii.

#UTIL »» Date de contact

Adresa: Platinia Shopping Center, Calea Mănăștur, nr 2 – 6, etaj I, Cluj Napoca
Program zilnic (Luni-Duminică): 10:00 – 22:00
Email: [email protected]
Telefon: 0786 994 480
Facebook