Manichiură-pedichiură la Downtown Platinia | Arta de înfrumusețare

de | | 3 Minute

Manichiură-pedichiură la Downtown Platinia | Arta de înfrumusețare

Calitatea serviciului de manichiură-pedichiură la Downtown Platinia este confirmată de produsele de top utilizate măiestruos de persoane profesioniste și pasionate. Trebuie să admitem că manichiura sau pedichiura nu mai reprezintă în mod exclusiv doar o formă de înfrumusețare. Este cu siguranță o artă. Manichiuriștii nu sunt numai persoane care dau formă unghiilor și pe care aplică anumite produse, ci, în ziua de azi, ei sunt artiști. Downtown Platinia se bucură să aibă în echipa sa astfel de persoane pricepute care tratează la alt nivel procesul de manichiură.

Artiști și specialiști în domeniu

Pe lângă artiști, persoanele care se ocupă de manichiură-pedichiură la Downtown sunt și specialiști în acest domeniu. Te vor îndruma în funcție de conformația mâinilor și a unghiilor tale. Să ții cont de aceste aspecte este important pentru a reuși să ai un rezultat bun. Forma unghii trebuie aleasă în funcție de estetica mâinii sau a piciorului. Dimensiunea acesteia, de asemenea. Chiar și cromatica este un aspect demn de luat în calcul. De asemenea, pentru a-și păstra un aspect cât mai natural, însă și sănătatea, se recomandă anumite tipuri de oje. Profesioniștii de la Downtown Beauty vor avea grijă ca unghiile să își mențină sănătatea și frumusețea, indiferent de opțiunea estetică pe care o alegi.

Manichiură-pedichiură la Downtown

Orice servicii de manichiură-pedichiură la Downtown reprezintă un tratament îndelungat pe care îl oferim unghiilor. Acesta poate fi estetic (de cele mai multe ori) sau de îngrijire. Pentru acest serviciu vii cu mare nerăbdare. Abia aștepți să vezi prin ce metamorfoză vor trece unghiile și cum îți vor schimba aspectul final. Abia aștepți să te vezi pas cu pas procedura de estetizare a acestora, în timp ce schimbi impresii, idei și păreri cu persoana care se ocupă de noua față a mâinilor tale.

Manichiură-pedichiură la Downtown

Produse de calitate superioară din industria cosmetică

La Downtown Beauty Platinia, și produsele sunt cele care îl ajută pe artist să atingă anumite performanțe. Iar cum arta nu este artă dacă nu rezistă și nu te poți bucura de ea mai mult timp, ojele, fie ele semipermanente, gel sau chiar varianta clasică, asigură rezistența îndelungată, potrivite pentru orice fel de împrejurare.

Manichiură-pedichiură la Downtown

Un serviciu complet de manichiură-pedichiură la Downtown Beauty Platinia trebuie să conțină un kit complet profesional de ustensile. De cea mai înaltă calitate, ojele sunt extrem de pigmentate, dețin o varietate de nuanțe de culori și asigură rezistența îndelungată pe unghie. Calitatea premium a produselor folosite sunt prietenoase chiar și cu persoanele cu un grad ridicat de sensibilitate.

Manichiură-pedichiură la Downtown

Despre ornamentele și aplicațiile pentru unghii se știe că aduc completări armonioase pentru o estetică perfectă. Provenite de la branduri de calitate superioară renumite, acestea își păstrează rezistența în timp pe unghii, până la eliminarea lor doar cu produse profesionale speciale. Tratamentele aplicate înainte au rolul de a proteja unghia și de a o menține sănătoasă. Toate ustensilele sunt păstrate cu grijă, și se respectă toate normele de igienă.

Manichiură-pedichiură la Downtown

Adevărul este că ne place să revenim în acele locuri în care ne simțim bine primiți. Însă nu doar atât. Suntem bucuroși ori de câte ori reușim să interacționăm cu un mediu relaxat.

Contact

Adresa: Platinia Shopping Center, Calea Mănăștur, Cluj-Napoca
Telefon: +40 786 994 480
Program: Luni-Duminică: 10:00 – 22:00
Website
Facebook