5/5 din 1 review
beauty id cluj ok

Beauty ID iti ofera machiaj profesional pentru cele mai importante momente din viata ta!

Exista zile si momente in viata noastra pe care vrem sa le pastram pentru totdeauna in amintirile noastre. Sunt acele clipe suspendate in timp, ocazii speciale care ne fac sa ne simtim, la randul nostru, speciale! In cele mai deosebite zile din viata ta, studio de machiaj Beauty ID te ajuta si are grija sa arati impecabil!

Make Up Artistii de la Beauty ID ofera servicii de machiaj profesional pentru ocaziile deosebite din vietile noastre: atat pentru mirese, de exemplu, in ziua nuntii, cat si pentru sesiuni foto sau alte ocazii si evenimente unice. Plini de ingeniozitate, de creativitate si idei inovative, make-up artistii Beauty ID sunt si flexibili, comunicativi, prietenosi si sociabili – pentru ca sunt constienti cat de important este sa te simti bine in pielea ta si relaxata! Iar pentru acei dintre noi care isi doresc sa invete arta infrumusetarii si sa ii ajute si pe altii sa o descopere, exista cursuri de make-up profesional, cursuri de automachiaj sau cursuri de extensii gene+kit.

Cu ajutorul Beauty ID, vei capata incredere in tine, te vei bucura de frumusetea pe care o vei (re)descoperi in tine si vei putea aprecia frumusetea momentelor din viata ta!

Informatii de contact

Numele locatiei: Beauty ID
Contact: Facebook
Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr.118, Cluj-Napoca
Telefon: +40 758 373 852
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole