Sala de conferinte Hotel Transilvania

de | | 2 Minute

Situat pe cea mai veche strada din Cluj-Napoca, Hotel Transilvania se afla intr-o zona centrala si istorica a orasului. Amplasamentul din zona de la Hotel Transilvania este foarte favorabil fiindca in mai putin de 10 minute oaspetii pot ajunge in zonele de atractie turistica din Cluj-Napoca precum Piata Mihai Vitezu, Piata Unirii sau Cetatuie. Gara se afla la mai putin de 15 minute de mers pe jos, in timp ce la Aeroportul International Cluj-Napoca se ajunge in aproximativ 20 de minute cu masina de la Hotel Transilvania.

Hotel Transilvania

Pe langa camerele spatioase, modernizate, restaurant si terasa, Hotel Transilvania va pune la dispozitie si o sala de conferinte  si un business room avand o capaciate totala de 50 de persoane.

1. Sală de conferinţe: 350lei+TVA/zi ; 70lei+TVA/ora
Dotări: videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, consumabile, internet wireless şi prin cablu, baie, lumină naturală/artificială, opțiuni de welcome coffe, coffe break
Capacitatea sălii: 30 locuri aranjament în forma de „U” sau alte alternative

Sala conferinte Hotel Transilvania

2. Birou pentru interviuri: 100 lei/ zi + tva
Preţul include: birou pentru intervievator, consumabile

Echipamente auxiliare:
Laptop: 100 lei/ zi + tva sau 25 lei/ ora + tva.
SERVICII ”FOOD&BEVERAGE”

Welcome coffe (cafea, apă plată/ minerală): 7 lei/ persoană
Coffee break 1 (cafea, apă plată/ minerală, produse patiserie): 9.5 lei/ persoană
Coffee break 2(cafea, apă plată/minerală, produse patiserie, băuturi răcoritoare): 12.5 lei/ persoană

In cazul unui desfăşurător complet: rezervare pentru min. 10 nopţi cazare simultan, sală de conferinţă, cel puţin 1 coffee-break sau 1 cină sau prânz pentru cei cazaţi, sala de conferinţe vă este oferită GRATIS cu toate dotările aferente.

Notă: În limita locurilor disponibile, oferim invitaţilor la conferinţe parcare proprie monitorizată cu video interfon, contra cost: 50 lei/ 8 ore; 100 lei/ zi.