Unde lucrăm în Cluj – 4 recomandări de Hub-uri 

de | | 3 Minute

Unde lucrăm în Cluj – 4 recomandări de Hub-uri

Pandemia ne-a făcut pe cei mai mulți dintre noi să fim nevoiți să ne mutăm locul de muncă acasă pe canapea, însă acest lucru nu este tot timpul cea mai bună idee. Uneori nu e atât de ușor să lucrăm de acasă, unde poate pisica a decis să fie și ea productivă și s-a apucat de tastat, ori vecinul face renovări în apartament și uită să mai ia pauză de la dat cu bormașina. În acest caz, ne-am gândit să-ți reamintim că la Cluj avem câteva hub-uri unde poți să evadezi și să fii productiv, ori poate unde să-ți găsești motivația de lucru. 

În ultimii ani hub-urile au devenit din ce în ce mai populare, însă dacă nu ai luat contact cu mediul acesta de co-working unde poți merge oricând cu laptopul după tine să lucrezi și nu știi ce e acela un hub, îți explicăm noi. 

Un hub este un spațiu comun unde poți lucra alături de alți oameni care activează în diverse domenii. Într-un hub poți profita de diferite pachete de servicii în funcție de ce ai tu nevoie. Adică cât timp vei petrece acolo, dacă vrei să consumi sau nu ceva etc. Locațiile în general sunt liniștite, iar oamenii sunt și ei deschiși și prietenoși. În Cluj există mai multe locații de acest fel unde îți poți pune mintea la treabă, fie ele nișate sau nu, și toate îți permit să dai frâu productivității. 

Iată așadar recomandările noastre de hub-uri din oraș:

ClujHub

Un hub generalist, care strânge oameni ce activează în toate domeniile este chiar Cluj Hub. Fiind cel mai mare hub din Cluj-Napoca, ei oferă diferite spații de muncă, publice sau private, săli de ședință, dar și zone de relaxare cu ping-pong sau fussball. Aici poți găsi abonamente chiar și full time, unde poți beneficia într-adevăr de ore flexibile de muncă. De asemenea, în locație se pot organiza și evenimente. Vezi aici un tur 3D al locației. 

huburi in cluj clujhub

Silicon Forest 

Un alt hub dezvoltat, cu două locații în oraș, este Silicon Forest. În ambele locațiii poți găsi diferite tipuri de pachete unde poți închiria birouri sau săli de conferință. Bineînțeles, există zone de relaxare pentru momentele în care ai nevoie de o pauză sau de o cafea sau un ceai. Și ofertele lor includ acces full time pentru workaholici. Locațiile se află în apropiere de Parcul Central și de centrul orașului. 

huburi in cluj silicon forest

Mughub

La Mughub poți să-ți faci fie un daytime membership sau unul premium în funcție de nevoile tale, iar pe lângă asta poți închiria spații pentru evenimente corporate sau pentru mini-teambuilding-uri. Poți vedea un tur virtual al spațiului Mughub aici

huburi in cluj mughub

Beerow

Cu același tip de servicii, Beerow oferă un spațiu prietenos tuturor celor care-și doresc să lucreze într-o locație care dă frâu productivității și creativității. 

huburi in cluj beerow

Așadar, dacă vrei să guști din atmosfera liniștită și open-minded pe care un hub ți-o poate oferi, acum știi unde ai de mers. Tu îți iei laptopul cu tine, iar de restul se ocupă cei de-acolo. În plus, munca într-un hub te poate ajuta să cunoști oameni noi cu care poți socializa și cu care poți crea conexiuni fie ele legate de activitatea profesională sau de cea personală.