Ofertă de primăvară la Intensa Training & Events: reducere de 10% la închirierea sălilor de conferință

de | | 3 Minute

Ofertă de primăvară la Intensa Training & Events: reducere de 10% la închirierea sălilor de conferință

Primăvara este momentul perfect pentru a organiza conferințe, seminarii sau evenimente corporate într-un mediu proaspăt, care-ți oferă inspirație. Pentru a sărbători această perioadă minunată, Intensa Training & Events vine cu o ofertă specială: o reducere de 10% pentru închirierea sălilor de conferință în perioada 1 – 25 martie 2024. Reducerea se aplică rezervărilor făcute în perioada menționată, iar evenimentele se pot desfășura în orice lună a primăverii.

Intensa Training & Events este o locație pentru evenimente despre care noi v-am mai povestit și în alte articole. Ei pun la dispoziție două săli de training / conferință, Sala Pink și Sala Turcoaz, care le oferă celor ce aleg să-și desfășoare evenimentele acolo o gamă largă de avantaje și facilități. 

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (5)

Una dintre principalele caracteristici care distinge sălile Intensa Training & Events este oferta lor generoasă de facilități incluse în pachetul de închiriere. De la echipamente tehnice la consumabile, Intensa îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți desfășura evenimentul fără probleme. Videoproiectoare, microfoane, foi flipchart, markere și multe altele sunt incluse gratuit, asigurând că prezentările tale vor decurge fără probleme.

Un alt aspect distinctiv al sălilor de conferință este flexibilitatea pe care o oferă clienților lor. Poți aduce propriile băuturi și gustări pentru eveniment sau poți opta pentru serviciile de catering oferite de către echipa Intensa. Indiferent de opțiunea aleasă, vei beneficia de profesionalism și atenție la detalii din partea personalului lor experimentat.

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (3)Sălile de conferință Pink & Turcoaz sunt proiectate pentru a oferi un mediu confortabil,  profesional și productiv pentru participanți. Spațiile luminoase sunt decorate cu un perete din sticlă care adaugă un aer modern și luminos întregii atmosfere. De asemenea, lounge-ul de la intrare este perfect pentru pauzele de cafea sau pentru networking între sesiuni. 🙂

În plus, locația semicentrală a sălilor Intensa face accesul ușor pentru participanți, fie că aceștia utilizează mijloacele de transport în comun, fie că ajung cu mașina personală. 

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (6)Așadar, indiferent dacă organizezi în această primăvară o conferință de afaceri, un seminar de formare sau o prezentare importantă, sălile Intensa Training & Events din Cluj-Napoca sunt alegerea perfectă pentru ca evenimentul tău să fie unul reușit. 

Acum este momentul ideal pentru a rezerva una dintre aceste săli și pentru a te apuca de pregătiri. 🙂 Pentru a afla mai multe detalii, contactează echipa Intensa ⤵️

Contact 

Web: sali.intensa.ro

Facebook: Sala Training Intensa 

Instagram: salatrainingintensa

Persoană contact: Paula Cardos (disponibilitate de luni până vineri, între orele 9-16)

Contact: [email protected], 0737 421 993

Adresa: Str. București nr. 74, et. 1, Cluj-Napoca

Tur virtual al sălilor de training

Sali de conferinta Intensa Training&Events

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (2)Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (4)