Săli de conferință Intensa Training & Events | Pink și Turcoaz

de | | 3 Minute

Săli de conferință: Pink și Turcoaz | Intensa Training & Events

Intensa Training & Events este locul unde afacerile prind viață și ideile devin realitate. Dacă ești în căutare de o sală de training / conferință în care proiectele tale să se desfășoare într-un cadru plăcut, modern și colorat, sălile de conferință Pink și Turcoaz îți pun la dispoziție toate facilitățile de care ai nevoie. 

Avantajele salilor Intensa Training & Events

  • Gratuit accesorii tehnice și consumabile (videoproiector, microfon, foi flipchart, markere, etc.)
  • Posibilitatea de a aduce propriile băuturi și gustări (sau pot fi pregătite de către echipa Intensa la cerere)
  • Spații luminoase cu perete din sticlă și lounge la intrare
  • Flexibilitate
  • Locație semicentrală ușor accesibilă cu mijloacele de transport în comun

Sala de conferință Pink

Ambele săli de conferință Intesa sunt, după cum le sugerează și numele, colorate și moderne. Sala Pink are un design elegant și este potrivită pentru evenimente mai micuțe sau restrânse, între 18-20 de persoane în jurul mesei sau 30 de persoane pe scaune. Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (3)

Sala este dotată cu echipamente audio-vizuale de ultimă generație, acces la internet de mare viteză, aer condiționat și geamuri mari care oferă lumină naturală pe durata zilei. Toate aceste facilități o fac potrivită pentru conferințe, prezentări, seminarii și întâlniri de afaceri. 

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (7)

Pentru tarife și oferte de închiriere accesați sali.intensa.ro/sala-pink/

„Totul a fost minunat, începând cu relaţionarea telefonică până la derularea propriu-zisă a evenimentului. Echipa Intensa a fost promptă şi a îndeplinit eficient şi rapid toate solicitările noastre. Este un loc cu energie pozitivă, foarte bun pentru organizarea de cursuri şi workshopuri, pe care îl recomand cu căldură”, spune Costina Spiridon (Marusia Make-up Artist)

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (8)

Sala de conferință Turcoaz

Pe lângă Sala de conferințe Pink, cei ce sunt în căutare de un spațiu armonios mai mare în care să își desfășoare activitatea, la Intensa Training & Events evenimentele de până la 30 de persoane la masă sau 60 de persoane pe scaune se pot desfășura în Sala Turcoaz. 

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (6)

Cadrul este la fel de intim și rafinat și este potrivit pentru conferințe, workshopuri, seminarii, traininguri și alte evenimente private. În funcție de preferințe, sala poate fi organizată în diferite moduri, cu mese în formă de U-Shape, classroom, boardroom, teatru ș.a.m.d.

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (1)

La fel ca și în cazul sălii de conferință Pink, și în sala Turcoaz, facilitățile disponibile incluse în preț vor contribui la o bună desfășurare a evenimentelor găzduite acolo și permit personalizarea atmosferei în funcție de nevoile evenimentului.

Detalii legate de prețul închirierii și alte servicii puteți găsi pe sali.intensa.ro/sala-turcoaz/

„Am fost foarte mulțumită de organizare și personalul foarte prietenos, primitor și prompt. Recomand cu cea mai mare încredere aceasta locație. Cu siguranță vom mai colabora!”, Cristina Petrutiu (SMARTID)

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (5)

Săli de conferință Pink și Turcoaz Intensa Training & Events (2)

La Intensa Training & Events, indiferent dacă organizați o conferință, o prezentare, un seminar sau o întâlnire de afaceri, cele două săli de conferință Pink și Turcoaz oferă mediul potrivit pentru succesul evenimentului dumneavoastră. 


Web: sali.intensa.ro

Facebook: Sala Training Intensa 

Instagram: salatrainingintensa

Persoană contact: Paula Cardos (disponibilitate de luni până vineri, între orele 9-16)

Contact: [email protected], 0737 421 993

Adresa: Str. București nr. 74, et. 1, Cluj-Napoca

Tur virtual al sălilor de training