Sala conferinta Hotel Capitolina

de | | < 1 Minute

Sala conferinta Hotel Capitolina

Sala conferinta Hotel Capitolina va pune la dispozitie urmatoarele dotari:

  • videoproiector; ecran de proiectie, flipchart; retroproiector, DVD player si video.
  • Sistem audio performant BOSE
  • microfon fara fir
  • mesele permit aranjarea in diferite moduri (forma de U, forma de L, forma de clasa, mese individuale, fara mese, etc).
  • servicii de catering (pentru toate gusturile).

Tarif inchiriere: 80 ron / ora (echipament si TVA inclus).

Mai multe detalii despre Hotel Capitolina si facilitatile oferite, aici.

Prezentare Hotel Capitolina:

Serviciile de calitate, confortul, amenajarea interioară și atmosfera relaxantă, operativitatea si profesionalismul personalului bine instruit şi amabil, împreună cu personalizarea ofertei fac din Capitolina*** alegerea perfectă pentru business sau relaxare.

Suntem la doar 5 minute distanță de cele mai importante obiective ale orașului turistice și culturale ale orașului, de campusul universitar, de zona de promenadă, de centrele medicale, administrative și financiare și îți stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru a te bucura de vizita făcută aici.

Completăm avantajele oferite de localizare cu un concept unic pe piața serviciilor hoteliere din Cluj-Napoca, de Lifestyle Hotel. Ne bazăm pe servicii profesioniste la cele mai bune tarife și pe o imagine distinctă cu un design interior personalizat până în cele mai mici detalii.

Vă punem la dispoziție 24 de camere, servicii hoteliere de prim rang, o sală de sport, un salon – restaurant & sală de conferințe. Vă așteptăm cu mic dejun de tip bufet suedez, servicii de catering pentru prânz și cină prin colaborarea cu trei restaurante partenere, servicii de bar.

Versatilitatea amenajării salonului – restaurant oferă posibilitatea organizării mai multor tipuri de evenimente: petreceri private, evenimente corporate, conferințe, training-uri, mese rotunde, întâlniri.