Parteneriate media Cluj.com – FAQ – Întrebări frecvente

de | | 3 Minute

Parteneriate media Cluj.com – FAQ – Întrebări frecvente

Parteneriatele media între Cluj.com și organizatorii de evenimente se pot face foarte simplu, în funcție de preferințe și tipul evenimentului. Puteți opta pentru un parteneriat media standard sau pentru un parteneriat media avansat.


Noutăți » VÂNZARE BILETE ONLINE

Avem și o veste bună: dispunem de o platformă dedicată vânzării de bilete online » Evenimente.com, care vine cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să specificați acest lucru pe [email protected] sau să menționați în formularul dedicat parteneriatelor media avansate și vă punem în legătură cu colegii noștri care vă pot oferi detalii suplimentare. 


Deoarece există o serie de întrebări frecvente care ne sunt adresate, încercăm să întocmim o listă a lor, alături de răspunsurile aferente.

„Cum pot publica un eveniment pe Cluj.com?”

Suntem bucuroși să contribuim la promovarea evenimentelor care au loc în oraș și în județ. Putem stabili un parteneriat media standard (gratuit) sau un parteneriat media avansat (contra-cost sau tip barter).
Pentru detalii despre parteneriatul media standard (gratuit) > click aici.
Pentru detalii despre parteneriatul media avansat (contra-cost / barter) > click aici.
În plus, putem colabora și pe partea de vânzare bilete online – trebuie doar să ne contactați: [email protected]

„De ce să public un eveniment pe Cluj.com?”

Avantajele imediate țin de faptul că site-ul Cluj.com este site-ul nr. 1 de evenimente din Cluj. La o simplă căutare pe Google a cuvintelor „evenimente in cluj”, apărem ca prima opțiune în lista de rezultate. Mai mult, 51% dintre vizitatorii site-ului nostru, accesează și rubrica de Evenimente.
Avantajele pe termen lung țin de vizibilitatea și accesul la o comunitate activă de oameni care ne urmăresc în mod constant.

„Ce fel de evenimente promovează Cluj.com?”

Încercăm să acoperim atât partea artistică și culturală, cât și partea de evenimente recreative, party-uri, distracție, festivaluri, concerte, conferințe, evenimente sportive, ateliere, etc. Nu promovăm evenimente care intră în contradicție cu valorile noastre, care instigă direct sau indirect la ură, discriminare, intoleranță, care lezează integritatea și demnitatea persoanelor aparținătoare unor grupuri vulnerabile sau minorități.

„Am completat formularul pentru un parteneriat media standard și nu s-a publicat evenimentul. De ce?”

Majoritatea evenimentelor adăugate prin completarea formularului sunt acceptate și evenimentele sunt publicate pe site. Motivele pentru care evenimentul dvs. nu a fost încă publicat pot fi variate. Cele mai frecvente motive:
– formularul nu a fost completat din timp – este necesar să ne trimiteți informațiile în timp util (cu minim 3 zile lucrătoare înainte de ziua evenimentului), având în vedere fluxul foarte mare de evenimente din Cluj.
– evenimentul nu se pliază pe criteriile noastre de selecție sau intră în contracție cu valorile Cluj.com (vezi întrebarea de mai sus).
– formularul nu a fost completat integral și nu a ajuns la noi.

„Publicați doar evenimente din Cluj sau și din alte orașe?” 

În rețeaua noastră, se pot publica evenimente din Cluj, din Oradea (vezi Ghid Local Oradea) și din Brașov (vezi Ghid Local Brașov). Parteneriatele media se fac individual și separat cu fiecare oraș în parte. La nivel național, dar și local, dispunem de o platformă dedicată vânzării de bilete online » Evenimente.com, care vine cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să specificați acest lucru pe [email protected] sau să menționați în formularul dedicat parteneriatelor media avansate și vă punem în legătură cu colegii noștri care vă pot oferi detalii suplimentare.

„Trebuie să vă înștiințez de fiecare dată când apar modificări la un eveniment deja preluat și publicat pe site-ul Cluj.com?”

DA, acest lucru este necesar. De exemplu, dacă se modifică data sau locația evenimentului, este necesar să ne anunțați în legătură cu aceste modificări și ne ocupăm cu drag de actualizarea lor pe site.

Vom mai face completări pe parcurs. Dacă aveți și alte întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați: [email protected] .

Cu drag,
Echipa Cluj.com – Ghid Local