Parteneriate media Cluj.com – FAQ – Întrebări frecvente

de | | 2 Minute

Parteneriate media Cluj.com – FAQ – Întrebări frecvente

Parteneriatele media între Cluj.com și organizatorii de evenimente se pot face foarte simplu, în funcție de preferințe și tipul evenimentului. Puteți opta pentru un parteneriat media standard sau pentru un parteneriat media avansat.

Deoarece există o serie de întrebări frecvente care ne sunt adresate, încercăm să întocmim o listă a lor, alături de răspunsurile aferente.

„Cum pot publica un eveniment pe Cluj.com?”

Suntem bucuroși să contribuim la promovarea evenimentelor care au loc în oraș și în județ. Putem stabili un parteneriat media standard (gratuit) sau un parteneriat media avansat (contra-cost sau tip barter).
Pentru detalii despre parteneriatul media standard (gratuit) > click aici.
Pentru detalii despre parteneriatul media avansat (contra-cost / barter) > click aici.

„De ce să public un eveniment pe Cluj.com?”

Avantajele imediate țin de faptul că site-ul Cluj.com este site-ul nr. 1 de evenimente din Cluj. La o simplă căutare pe Google a cuvintelor „evenimente in cluj”, apărem ca prima opțiune în lista de rezultate. Mai mult, 51% dintre vizitatorii site-ului nostru, accesează și rubrica de Evenimente. Avantajele pe termen lung țin de vizibilitatea și accesul la o comunitate activă de oameni care ne urmăresc în mod constant.

„Ce fel de evenimente promovează Cluj.com?”

Încercăm să acoperim atât partea artistică și culturală, cât și partea de evenimente recreative, party-uri, distracție, festivaluri, concerte, conferințe, evenimente sportive, ateliere, etc. Nu promovăm evenimente care intră în contradicție cu valorile noastre, care instigă direct sau indirect la ură, discriminare, intoleranță, care lezează integritatea și demnitatea persoanelor aparținătoare unor grupuri vulnerabile sau minorități.

„Am comunicat pagina de Facebook pentru un parteneriat media standard și nu s-a publicat evenimentul. De ce?”

Evenimentele se preiau automat pe site-ul nostru, în urma publicării lor de către organizatori pe paginile proprii de Facebook. Motivele pentru care evenimentul dvs. nu apare încă pe Cluj.com pot fi variate:
– evenimentul a fost creat recent pe Facebook » deși procesul de preluare a informațiilor este automat, selectarea evenimentelor o facem noi. Astfel, de obicei durează câteva zile lucrătoare până când cineva din echipa noastră selectează toate evenimentele partenerilor noștri pentru preluare pe Cluj.com.
– evenimentul a fost creat pe o altă pagină de Facebook decât cea pe care ne-ați transmis-o nouă (și pe care am adăugat-o în sistem).
– evenimentul nu se pliază pe criteriile noastre de selecție sau intră în contradicție cu valorile Cluj.com (vezi întrebarea de mai sus).

„Publicați doar evenimente din Cluj sau și din alte orașe?” 

În rețeaua noastră, se pot publica evenimente din Cluj, din Oradea (vezi Ghid Local Oradea) și din Brașov (vezi Ghid Local Brașov). Parteneriatele media se fac individual și separat cu fiecare oraș în parte.

„Trebuie să vă înștiințez de fiecare dată când apar modificări la un eveniment deja preluat și publicat pe site-ul Cluj.com?”

DA, acest lucru este necesar. De exemplu, dacă se modifică data sau locația evenimentului, este necesar să ne anunțați în legătură cu aceste modificări și ne ocupăm cu drag de actualizarea lor pe site.

Vom mai face completări pe parcurs. Dacă aveți și alte întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați: [email protected] .

Cu drag,
Echipa Cluj.com – Ghid Local