Parteneriate media Cluj.com – FAQ – Întrebări frecvente

de |

Parteneriate media Cluj.com – FAQ – Întrebări frecvente

Parteneriatele media între Cluj.com și organizatorii de evenimente se pot face foarte simplu, în funcție de preferințe și tipul evenimentului. Puteți opta pentru un parteneriat media standard sau pentru un parteneriat media avansat.

*NOUTĂȚI*
Avem și o veste bună: din acest an dispunem de o platformă dedicată vânzării de bilete online care vine cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne scrieți pe redactie@cluj.com și vă punem în legătură cu colegii noștri care vă pot oferi detalii suplimentare. 

Deoarece există o serie de întrebări frecvente care ne sunt adresate, încercăm să întocmim o listă a lor, alături de răspunsurile aferente.


 1. „Cum pot publica un eveniment pe Cluj.com?” 
  Suntem bucuroși să contribuim la promovarea evenimentelor care au loc în oraș și în județ. Putem stabili un parteneriat media standard (gratuit) sau un parteneriat media avansat (contra-cost sau tip barter).
  Pentru detalii despre parteneriatul media standard (gratuit) > click aici.
  Pentru detalii despre parteneriatul media avansat (contra-cost / barter) > click aici.
  În plus, putem colaborare și pe partea de vânzare bilete online – trebuie doar să ne contactați: redactie@cluj.com

  „De ce să public un eveniment pe Cluj.com?” 

  Avantajele imediate țin de faptul că site-ul Cluj.com este site-ul nr. 1 de evenimente din Cluj. La o simplă căutare pe Google a cuvintelor „evenimente in cluj”, apărem ca prima opțiune în lista de rezultate. Mai mult, 51% dintre vizitatorii site-ului, accesează și rubrica de Evenimente.
  Avantajele pe termen lung țin de vizibilitatea și accesul la o comunitate activă de oameni care ne urmăresc în mod constant.

  „Ce fel de evenimente promovează Cluj.com?”

  Încercăm să acoperim atât partea artistică și culturală, cât și partea de evenimente recreative, party-uri, distracție, festivaluri, concerte, conferințe, evenimente sportive, ateliere, etc.

  „Am completat formularul pentru un parteneriat media standard și nu s-a publicat evenimentul. De ce?”

  Majoritatea cererilor sunt acceptate și evenimentele sunt promovate pe site. Motivele pentru care evenimentul dvs. nu s-a publicat încă pot fi multe. Câteva din eventualele motive:
  – formularul nu a fost trimis din timp – este necesar să ne trimiteți informațiile în timp util, având în vedere fluxul foarte mare de evenimente din Cluj.
  – linkul paginii de Facebook oficiale nu este funcțional sau nu ne-a fost trimis bine (trebuie copiat inclusiv cu http…)
  – nu ați creat evenimentul pe pagina de Facebook pe care ne-ați trimis-o.
  Totodată, ne rezervăm dreptul de a refuza promovarea oricărui eveniment care fie nu corespunde standardelor noastre, fie nu se pliază pe direcția proiectului nostru.

  „Cum putem stabili un parteneriat dacă nu am pagină de Facebook?” 

  Modalitatea de publicare automată a evenimentelor dvs. pe site-ul nostru, în mod gratuit, necesită ca dvs.:
  1. Să aveți o pagină de Facebook
  2. Să creați evenimentele pe pagina în cauză.
  Evenimentele sunt preluate și publicate pe Cluj.com în mod automat de pe pagina dvs. pe Facebook. În caz contrar, vă rugăm să completați formularul acesta și vom găsi împreună soluții.

  „Publicați doar evenimente din Cluj sau și din alte orașe?” 

  În rețeaua noastră, se pot publica evenimente din Cluj, din Oradea (vezi Ghid Local Oradea) și din Brașov (vezi Ghid Local Brașov). Parteneriatele media se fac individual și separat cu fiecare oraș în parte.
  Pentru Cluj, solicitați un parteneriat media înspre noi, Cluj.com, pentru Oradea, solicitați parteneriatele media direct de la colegii noștri de la Ghid Local Oradea – click aici, iar pentru Brașov, apelați la colegii noștri din echipa Ghid Local Brașov – contact aici.

  „Trebuie să vă înștiințez de fiecare dată când fac un update la un eveniment deja preluat și publicat de pe pagina noastră de Facebook pe site-ul Cluj.com?” 

  DA, acest lucru este necesar. Sistemul nostru verifică periodic evenimentele noi, însă nu și pe cele deja preluate. De exemplu, dacă schimbați textul descrierii, ora sau locația evenimentului, este necesar să ne anunțați în legătură cu aceste modificări și ne ocupăm cu drag de actualizarea lor pe site. Nu vor fi preluate automat nici postările din secțiunea de „Discuții”, nici postările făcute pe pagina dvs. de Facebook, în exteriorul evenimentului creat.

  „Este suficient să public un eveniment ca o postare pe Facebook sau trebuie creat eveniment?”

  Pentru a putea fi preluat automat de către site-ul nostru, trebuie creat evenimentul.

Vom mai face completări pe parcurs. Dacă aveți și alte întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați: redactie@cluj.com .

Cu drag,
Echipa Cluj.com – Ghid Local