Parteneriat media AVANSAT

de | | 1 Minute

Parteneriat media AVANSAT

Dacă organizați un eveniment și doriți ca acesta să fie promovat prin intermediul Cluj.com – Ghid Local, puteți opta fie pentru un parteneriat media standard (detalii aici), fie pentru un parteneriat media avansat.

Dacă doriți mai mult decât o simplă listare în calendarul de Evenimente, precum ar fi exemplele de mai jos, puteți opta pentru acest tip de parteneriat media avansat.

  • publicare comunicate de presă;
  • banner shared;
  • promovare pe pagina de Facebook Cluj.com – Ghid Local;
  • vizibilitate pe anumite pagini principale ale site-ului nostru – exemplu rubrica de Evenimente în Cluj, pagina Index, în Slider, revista City Guide etc.

Acest tip de parteneriat poate fi contra-cost sau tip barter, în funcție de tipul evenimentului și a colaborării stabilite între noi. Ne puteți trimite oricând propunerile voastre, iar în funcție de solicitările dvs. și posibilitățile redacției, vă comunicăm exact în ce condiții putem stabili un astfel de parteneriat sau în ce alt mod am putea dezvolta această colaborare.


VÂNZARE BILETE ONLINE

Avem și o veste bună: dispunem de o platformă dedicată vânzării de bilete online » Evenimente.com, care vine cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să specificați acest lucru pe [email protected] sau menționați în formularul de mai jos și vă punem în legătură cu colegii noștri care vă pot oferi detalii suplimentare. 


Pași necesari: completați formularul de mai jos și veți fi contactați de către noi.

Formular promovare eveniment - parteneriat avansat

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aflați mai multe detalii și despre Parteneriatul media standard (gratuit).