Parteneriat media STANDARD – (gratuit)

de |

Parteneriat media STANDARD

Dacă organizați un eveniment și doriți ca acesta să fie promovat prin intermediul Cluj.com – Ghid Local, una dintre variantele de promovare este stabilirea unui parteneriat media standard. Acest tip de parteneriat este gratuit / barter. Odată stabilit un astfel de parteneriat, acesta nu mai trebuie reînnoit la fiecare nou eveniment.

Cum funcționează?

E foarte simplu: parteneriatul standard presupune preluarea și publicarea de către Cluj.com a evenimentelor create pe pagina de Facebook a organizatorilor. În acest scop, trebuie să ne furnizați pagina de Facebook pe care sunt create evenimentele, precum și linkurile evenimentelor de pe Facebook, pe măsură ce acestea sunt create.

În schimb, dorim ca sigla Cluj.com să apară pe site-ul dvs. oficial cu link înspre noi ( https://cluj.com/ ) și/sau pe materialele de promovare, precum și, la cerere (în funcție de eveniment), acreditări de presă pentru redacția noastră. Sigla noastră poate fi descărcată de aici.

NOUTĂȚI

Avem și o veste bună: dispunem de o platformă dedicată vânzării de bilete online » Evenimente.com, care vine cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să specificați acest lucru pe redactie@cluj.com sau menționați în formularul de mai jos și vă punem în legătură cu colegii noștri care vă pot oferi detalii suplimentare. 

Pașii pentru un PARTENERIAT MEDIA STANDARD sunt foarte simpli: trebuie doar să completați formularul de mai jos. 

Formular publicare eveniment - parteneriat standard

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Câteva mențiuni: 

-Ne rezervăm dreptul de a selecta și, eventual, refuza preluarea și publicarea anumitor evenimente, fără a oferi explicații.
-Încercăm să promovăm cu precădere evenimente culturale, educaționale și artistice, astfel că nu toate evenimentele se pretează pentru un parteneriat media tip barter. Vă încurajăm oricum să completați formularul, iar noi vă vom oferi un răspuns în cel mai scurt timp.
-Furnizarea paginii de Facebook e necesară o singură dată, indiferent de numărul de evenimente pe care le aveți acum sau în viitor.
-Preluarea evenimentelor se va face automat, cu ajutorul unui program implementat pe site-ul nostru, și funcționează doar în cazul evenimentelor create pe Facebook.
-Site-ul nostru nu va prelua automat modificările pe care le faceți pe parcurs în cadrul evenimentului dvs. creat pe Facebook (de ex., dacă schimbați textul descrierii, ora sau locația evenimentului), este necesar să ne anunțați în legătură cu aceste modificări și ne ocupăm cu drag de actualizarea lor pe site.

Dacă nu știți cum să creați un eveniment pe pagina dvs. de Facebook, iată un articol explicativ: aici.

Dacă sunteți interesați de stabilirea unui parteneriat media avansat, puteți afla mai multe informații din acest articol.