Parteneriat media STANDARD (gratuit)

de | | 2 Minute

Parteneriat media STANDARD

Dacă organizezi un eveniment și doriți ca acesta să fie promovat prin intermediul Cluj.com – Ghid Local, una dintre variantele de promovare este stabilirea unui parteneriat media standard. Acest tip de parteneriat este gratuit / barter. Odată stabilit un astfel de parteneriat, acesta nu mai trebuie reînnoit la fiecare eveniment nou.

Cum funcționează?

Pasul 1

Verifică întâi dacă nu cumva evenimentul tău a fost deja preluat în mod automat de către noi. Se întâmplă frecvent 🙂 Pentru a verifica, intră în calendarul de evenimente » cluj.com/evenimente și selectează ziua de interes.

Pasul 2

Scrie-ne un e-mail pe [email protected]. Ne ajută, fără a fi obligatoriu, dacă e-mailul are următoarea structură:

  • Subiect » „Titlu Eveniment – Data (Parteneriat Media Standard)”. Data e importantă, căci în perioadele mai active / aglomerate, sortăm prioritățile și în funcție de acest reper.
  • Pentru un parteneriat media / eveniment » avem nevoie de un link spre evenimentul creat pe Facebook (vom prelua automat ce s-a publicat acolo).
  • Pentru un parteneriat media pe termen lung » avem nevoie de linkul înspre pagina de Facebook pe care publici evenimentele organizate de tine.
  • Anexe (opțional) » Descriere eveniment (comunicat de presă) + cel puțin o imagine (afiș / fotografii).

Important: parteneriatul media standard înseamnă preluarea automată de către Cluj.com a evenimentelor publicate de către organizatori pe paginile de Facebook. Preluarea nu se face instant, ci în termen de câteva zile lucrătoare. Dacă stabilim un parteneriat media pe termen lung, nu este necesar să ne anunți cu privire la fiecare eveniment individual. Adăugăm pagina de Facebook o singură dată la noi în sistem, iar apoi lucrurile merg de la sine.

Pasul 3

Adaugi sigla Cluj.com Ghid Local pe site-ul evenimentului / organizatorilor cu link activ înspre noi » https://cluj.com/ și/sau pe materialele de promovare. Sigla noastră poate fi descărcată de aici » http://bit.ly/Logo-Cluj-Com. În lipsă de site, afișe & alte materiale de promovare, ne bucurăm de un tag / mențiune pe Facebook.


Important: Ne rezervăm dreptul de a selecta și, eventual, refuza publicarea anumitor evenimente. Vezi rubrica FAQ – Întrebări frecvente.

Modificări ulterioare: Pentru orice modificări majore, la nivel organizatoric, care apar ulterior completării formularului și publicării evenimentului pe Cluj.com (cum ar fi data sau locația evenimentului), te rugăm să ne adresezi un e-mail pe [email protected].


Dacă ești interesat de stabilirea unui parteneriat media avansat, puteți afla mai multe informații din acest articol.