Parteneriat media STANDARD (gratuit)

de | | 1 Minute

Parteneriat media STANDARD

Dacă organizați un eveniment și doriți ca acesta să fie promovat prin intermediul Cluj.com – Ghid Local, una dintre variantele de promovare este stabilirea unui parteneriat media standard. Acest tip de parteneriat este gratuit / barter. Odată stabilit un astfel de parteneriat, acesta nu mai trebuie reînnoit la fiecare eveniment nou.

Cum funcționează?

Pasul 1 » Adăugați personal evenimentul dorit pe site-ul Cluj.com. Acest lucru se realizează prin simpla completare a unui formular:

FORMULAR AICI>> Adaugă eveniment nou! 

Pasul 2 » Adăugați sigla Cluj.com Ghid Local pe site-ul dvs. oficial cu link activ înspre noi » https://cluj.com/ și/sau pe materialele de promovare. Sigla noastră poate fi descărcată de aici.

Important: În urma completării formularului, evenimentul va fi verificat și aprobat înspre publicare de către un redactor Cluj.com, de obicei în prima zi lucrătoare. Ne rezervăm dreptul de a selecta și, eventual, refuza publicarea anumitor evenimente.

Modificări ulterioare: Pentru orice modificări majore, la nivel organizatoric, care apar ulterior completării formularului și publicării evenimentului pe Cluj.com (cum ar fi data sau locația evenimentului), vă rugăm să ne adresați un e-mail pe [email protected]


VÂNZARE BILETE ONLINE

Avem și o veste bună: dispunem de o platformă dedicată vânzării de bilete online » Evenimente.com, care vine cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să specificați acest lucru pe [email protected] sau să menționați în formularul dedicat parteneriatelor media avansate și vă punem în legătură cu colegii noștri care vă pot oferi detalii suplimentare. 

Dacă sunteți interesați de stabilirea unui parteneriat media avansat, puteți afla mai multe informații din acest articol.