La The Office Wine Bar, petrecerile țin până dimineața!

de | | 2 Minute

La The Office Wine Bar, petrecerile țin până dimineața!

Pășesc cu grijă în clădirea din sticlă și mă simt subiectul unui caleidoscop. Lumina se reflectă frumos prin birourile astea de oameni serioși îmi zic în timp ce deschid ușa spre lăcașul vinului. Minute în șir privesc calmul sticlelor de vin ce nu se arată deranjate de admiratori.

Sunt o persoană empatică dar până acum nu am realizat cât de greu e să fii bucătar. Cu toate emisiunile culinare în care iadul se dezlănțuie în bucătarie, nu mi-am dat seama câtă muncă e în spatele conceperii unui meniu. Complexitatea meniului de la The Office Wine mă surprinde plăcut, aflând toate informațile nutriționale și cantitatea pentru fiecare ingredient din compoziția preparatului.

The Office Wine4

Fețe zâmbitoare se perindă prin tot localul iar eu reușesc imposibilul într-un oraș aglomerat – mă relaxez total. Muzica bună și vinurile parfumate mă fac să cred că aici pot să campez pentru tot restul verii.

Închid des ochii și savurez fiecare strop de vin care îmi inundă simțurile de arome. Partea bună e că nu pleci flămând din lăcașul vinurilor. Meniul e atent gândit și format din preparate sănătoase, care nu necesită gătire. Ingredientele proaspete sunt puse în valoare de prezentarea preparatului însă pofta aproape îmi distruge manierele.

The Office Wine2

Toate deserturile sunt raw vegan și asta te face să uiți numărul porților comandate, căci nu dăunează siluetei. Dacă nu ai drum până aici, poți să comanzi preparatele din noul meniu, serviciul de delivery fiind disponibil în oraș. Am aflat și că cealaltă licoare vedetă, cafeaua, are reducere de 20% între orele 08:00-10:00. Deasemenea, dacă aniversarea ta te prinde aici cu prietenii, beneficiezi de 10% reducere la cosumație.

The Office Wine1Și pentru că dansul ne menține tineri, aici se organizează în fiecare vineri petreceri tematice. Latino, gipsy, retro, disco, american, spanish, greek party, concerte cu muzică live, vinuri alese, un meniu nou și oameni faini. Ingredientele astea le găsești în care picioarele te poartă pe ritmuri nebunești, uneori și până la 6 dimineața.

The Office Wine3

Orar:

Luni – Joi: 08:00 – 23:00
Vineri: 08:00 – 02:00
Sambata: 16:00 – 02:00

Adresa: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, Cluj-Napoca

Telefon: +40 364 737 478
Facebook