Învață să te bucuri de natură cu Roata Făget!

de | | 2 Minute

Învață să te bucuri de natură cu Roata Făget!

Vremea încă bună ne invită să ieșim din casă și să ne aventurăm prin împrejurimile Clujului. O drumeție sau un traseu cu bicicleta prin pădurile din apropierea orașului, ne vor limpezi mintea, ne vor relaxa și bine dispune prietenii, familia sau oricare din partenerii de drumeții.

Dacă nu ați cutreierat încă toate potecile Pădurii Făget, e timpul să cunoașteți fiecare colțișor. Natura vă va răsplăti cu apă rece de izvor, cu mure parfumate de pădure, ciuperci comestibile, dar și cu umbra răcoroasă a copacilor și aerul ozonat atât de sănătos. Dar dacă după ore întregi de mers pe jos ori cu bicicletele, vă doriți să faceți un popas, unde să serviți masa și să admirați în continuare frumusețea pădurii, vă puteți opri la pensiunea Roata Făget. Aici veți fi primiți cu drag de către gazde.

Pensiunea se află la marginea Pădurii Făget și în vecinătatea pârâului Sfântul Ion, iar noua terasă te îmbie să zăbovești până este gata mâncarea la ceaun. În timp ce legumele și carnea bolborosesc ca să se întrepătrundă gusturile, vă puteți bucura de priveliștea oferită, iar copiii se pot juca, simțindu-se mai liberi ca niciodată.

Sală nuntă Roata Făget

Așteptarea merită, guiașul vă va desfăta cu arome proaspete de toamnă!

La Roata Făget aveți posibilitatea să vă prelungiți șederea, pensiunea dispunând de 12 camere de cazare, dar și de un restaurant în care se pot servi alte mâncăruri delicioase, pregătite din produsele fermierilor locali.

Pensiunea Roata Faget

De asemenea, spațiul terasei a fost regândit, cu mobilier din lemn, conferându-i un look nou, iar capacitatea acesteia este acum de 150 de locuri. Terasa are încălzire în pardoseală și se poate închide, astfel că aici, în sezonul rece, vor putea fi primiți turiști, dar și cei care vor dori să petreacă momente speciale în mijlocul naturii alături de cei dragi.

La Roata Făget te bucuri de libertatea pe care ți-o dă natura, te bucuri de potecile umbroase și liniștea pădurii din imediata apropiere, te încarci cu energie, după mesele tradiționale compuse din produse locale naturale și preparate de casă.