Pensiunea Roata Faget

Pensiunea Roata Faget

Pensiunea Roata Faget este localizata la liziera padurii Faget, la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina de centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca. Pensiunea va pune la dispozitie 11 camere duble spatioase, de 22 mp si un apartament generos 45 mp, dotate cu pat matrimonial/twin cu saltea profesionala hoteliera de cea mai buna calitate, baie proprie cu dus, internet Wi-fi gratuit, TV prin cablu, LCD, mobiler din lemn masiv, birou de lucru si terasa.

Sala multifunctionala, cu o capacitate de aproximativ 30   persoane, avand sonorizare, videoproiector si televizor LCD. Sala este perfecta pentru prezentari, intalniri de afaceri, team-building-uri.

Restaurantul pensiunii Roata Faget, elegant si primitor este locul ideal pentru o petrecere privata, o cina copioasa sau pentru alte evenimente importante. Pentru o seara memorabila, va vom desfata cu arome traditionale, preparate speciale la grill sau carne de vanat, rafinate si delicioase. Capacitatea salii este de 170 locuri.

Terasa de vara: continua traditia festinurilor culinare in aer proaspat, iar cu spatial de joaca special amenajat pentru copii asigura reusita unei iesiri perfecte in familie. Terasa beneficiaza si de un separeu care-ti ofera intimitatea unei mese linistite.

Contact

Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094
E-mail:  [email protected]
WebSite
Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole