Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Pensiunea Roata Faget Ofertă City Card în aceasta locație: - 10% La Pensiunea Roata Faget beneficiati de urmatoarele discount-uri: 10% la pretul de receptie (cazare) si 10% la mancare + consumatia la bar. Află mai multe

Pensiunea Roata Faget

Pensiunea Roata Faget este localizata la liziera padurii Faget, la o distanta de doar 5 minute de mers cu masina de centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca. Pensiunea va pune la dispozitie 11 camere duble spatioase, de 22 mp si un apartament generos 45 mp, dotate cu pat matrimonial/twin cu saltea profesionala hoteliera de cea mai buna calitate, baie proprie cu dus, internet Wi-fi gratuit, TV prin cablu, LCD, mobiler din lemn masiv, birou de lucru si terasa.

Sala multifunctionala, cu o capacitate de aproximativ 30   persoane, avand sonorizare, videoproiector si televizor LCD. Sala este perfecta pentru prezentari, intalniri de afaceri, team-building-uri.

Restaurantul pensiunii Roata Faget, elegant si primitor este locul ideal pentru o petrecere privata, o cina copioasa sau pentru alte evenimente importante. Pentru o seara memorabila, va vom desfata cu arome traditionale, preparate speciale la grill sau carne de vanat, rafinate si delicioase. Capacitatea salii este de 170 locuri.

Terasa de vara: continua traditia festinurilor culinare in aer proaspat, iar cu spatial de joaca special amenajat pentru copii asigura reusita unei iesiri perfecte in familie. Terasa beneficiaza si de un separeu care-ti ofera intimitatea unei mese linistite.

Contact

Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094
E-mail:  reservations@roatafaget.ro
Web: http://www.roatafaget.ro/
Facebook: facebook.com/RoataFaget

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie