Pensiunea Roata Făget: Un loc în care poposești cu drag

de | | 2 Minute

Pensiunea Roata Făget: Un loc în care poposești cu drag

Clujul are farmecul lui, dacă îți faci timp pentru el. Forfota din centru îți prezintă un oraș plin de viață în care timpul se scurge foarte repede. Cu cât te strecori însă pe străzile înguste, cu clădiri vechi, ți se înfățișează o lume aparte ce-ți aduce aminte de vremurile de odinioară. Dacă îi acorzi și mai multă atenție, îndepărtându-te de „pulsul urbei”, în micile incursiuni spre „ieșirile verzi” din oraș, vei fi impresionat să vezi pădurile lui misterioase, să respiri aerul curat și să te bucuri de liniște.

Aici timpul e blând cu oricare călător. După plimbările prin pădurea Făget sau împrejurimi, e nevoie de un loc unde să stai și să reflectezi asupra interesantelor persective pe care ți le oferă un oraș precum Clujul.

Un loc în care să te oprești, un loc în care să meditezi, un loc în care poți să poposești o noapte-două, situat chiar în vecinătatea pădurii Făget, este Pensiunea Roata Făget.
Pensiunea dispune de 12 camere, fiecare dotate cu un pat generos și saltele profesionale hoteliere de cea mai bună calitate, asigurând un somn liniștit.

Pensiunea Roata Făget: Un loc în care poposești cu drag

Energia v-o puteți lua de la micul dejun, experiența unei mese tradiționale compuse din produse locale și preparate de casă. În acest fel Pensiunea Roata Făget dă o mână de ajutor micilor producători locali care vor să-și valorifice legumele din grădină și animalele de la fermă. Astfel, dacă sunteți iubitor al mâncărurilor tradiționale ardelenești, la restaurantul pensiunii găsiți preparate proaspete și gustoase. Iar „surpriza culinară”, la care nici nu v-ați fi gândit, adusă de Pensiunea Roata Făget, sunt preparatele din carne de vânat.

Pentru că zilele însorite se vor înmulți, pe terasa Roata Făget vă puteți bucura de festinurile culinare ce se vor desfășura în aerul proaspat al pădurii Făget, în aceeași atmosferă familiară creată de gazde cu prilejul unor astfel de manifestări.

Dacă doriți să poposiți cu întreaga familie la pensiunea din vecinătatea Pădurii Făget este bine să știți că cei mai tineri oaspeți sunt așteptați cu pătuțuri, meniuri speciale pentru copii și un loc de joacă special amenajat. Teren de joacă destinat celor mai mici vizitatori vă va asigura reușita unei ieșiri perfecte în familie.

Pensiunea Roata Făget, cu restaurantul și terasa de vară, este disponibilă atât zi de zi pentru cei care doresc să se cazeze sau să ia masa aici, cât și pentru evenimente speciale organizate în cadrul pensiunii, precum sunt: nunți, aniversări, botezuri etc.

Pensiunea Roata Făget: Un loc în care poposești cu drag

Contact
Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094
E-mail:  [email protected]
Web: http://www.roatafaget.ro/
Facebook: facebook.com/RoataFaget