Hotelul DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza aniversează 5 ani de activitate pe piața turistică din Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

Hotelul DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza aniversează 5 ani de activitate pe piața turistică din Cluj-Napoca

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza aniversează astăzi 5 ani de când și-a deschis porțile către public sub brandul DoubleTree by Hilton. După ce a traversat cu succes perioada extrem de dificilă din pandemie, hotelul marchează momentul aniversar printr-o campanie de strângere de fonduri pentru susținerea programului Școli cu scLipici al fundației Noi Orizonturi.

Cu ocazia celor 5 ani de activitate DoubleTree by Hilton Cluj dorim să sărbătorim relația frumoasă pe care ne-am construit-o cu comunitatea locală și să recunoaștem importanța educației timpurii în dezvoltarea sustenabilă. Activând într-un domeniu care se confruntă cu lipsa cronică de forță de muncă, ne implicăm în proiecte educative atât la nivel de parteneriat școală duală și stagii de pregătire pentru studenții Universităților clujene cât și proiecte de mentorat și literație la nivel școlar. Soluția pe termen lung pentru criza forței de muncă trebuie să includă un parteneriat pe termen lung între mediul de business, cel academic și societate.” a spus Andreea Balaj, director general la DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza.

Campania de strângere de fonduri a început la data de 1 iunie și continuă până la finalul lunii, obiectivul total fiind în total de 12,500 lei, sumă pe care hotelul o va dubla pentru a dona 25,000 lei! Aceste fonduri vor fi folosite pentru a umple rafturile bibliotecilor din 5 centre comunitare din județele Cluj, Timiș, Sălaj, Hargita și Satu-Mare cu 5000 de cărți care vor crește buni cititori!

Orice membru al comunității poate dona AICI! Locuitori ai orașului, simpatizanți ai brandului sau companii sunt invitați să se alăture cauzei susținute de DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza.

Hotelul oferă servicii de cazare încadrate în categoria 5 stele, servicii de alimentație publică prin restaurantul Marco Polo și Syndicate Bar, servicii de evenimente sociale sau corporate precum și servicii de wellness cu sală de fitness și servicii de masaj disponibile în centrul de sănătate Salute per Aqua.

Hotelul este situat convenabil chiar în centrul orașului, la câțiva pași de Parcul Central și ușor accesibil cu mașina sau cu transportul public.

5 ani de activitate

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza participă la Hilton Honors®, programul de fidelizare a oaspeților, premiat pentru cele 18 mărci de clasă mondială ale Hilton. Membrii Hilton Honors, care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate, au acces instantaneu la beneficii, incluzând un mod de plată flexibil care permite membrilor să aleagă aproape orice combinație de Puncte și bani pentru a rezerva un sejur, o reducere exclusivă pentru membri care nu poate fi găsită nicăieri altundeva și WiFi standard gratuit. Membrii au, de asemenea, acces la tehnologia contactless exclusiv prin intermediul aplicației mobile Hilton Honors, lider în industrie, unde membrii Hilton Honors pot face check-in, alege camera și pot accesa camera folosind cheia digitală.

Pentru mai multe informații sau pentru a face rezervări, vă rugăm să vizitați DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza sau să sunați la +40 0264 450 101.

Citiți mai multe despre DoubleTree by Hilton la newsroom.hilton.com.

Despre DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton este un portofoliu global în creștere rapidă, cu peste 615 hoteluri de lux, cu peste 141.000 de camere în 48 de țări. De mai bine de 50 de ani, DoubleTree by Hilton a continuat să fie un simbol al confortului pentru călătorii de afaceri și de plăcere din întreaga lume, de la întâmpinarea oaspeților cu biscuiții săi de ciocolată caldă DoubleTree, până la servirea comunității locale. DoubleTree by Hilton oferă spații de cazare și facilități moderne, inclusiv experiențe unice de mâncare și băutură, oferte de fitness de ultimă generație și spații pentru întâlniri și evenimente. Membrii Hilton Honors care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate au acces la beneficii instantanee. Pentru a face rezervări, călătorii pot vizita doubletree.com.

Aflați despre cele mai recente știri de marcă la newsroom.hilton.com/doubletree.


Comunicat de presă