Evadează învârtind Roata în grădina de vară!

de | | 2 Minute

Evadează învârtind Roata în grădina de vară!

În adierea aerului curat, într-o zonă pitorească cuprinsă între Pădurea Făget și pârâul Sfântul Ioan, pensiunea Roata Făget așteaptă prietenii și turiștii cu multă căldură. Pentru ei pregătim un meniu variat, bazat pe produsele de sezon ale micilor producători locali pe care îi ajutăm să-și valorifice legumele din grădină și animalele de la fermă.

Vă pregătim mâncăruri gustoase și deserturi delicioase în restaurantul pensiunii Roata Făget şi pe care le puteţi servi în grădina de vară a localului, în acordurile ciripitului de păsări, care-şi au cuibul la doar câţiva paşi distanţă, în pădurea deasă şi verde.

Grădina de vară a fost concepută pentru a ne apropia de natură, pentru a ne bucura de ea şi a învăţa să o respectăm.

La terasa de vară s-a lucrat pentru a i se da o nouă înfăţişare, proaspătă precum aerul din jur. Grădina de vară s-a deschis încă din luna Florar și este în continuare o surpriză plăcută pentru clienţii noştri fideli, dar şi pentru cei care ven să se cazeze pentru prima dată la pensiunea Roata Făget. Lucrările de renovare de anul trecut au conturat un nou look, o imagine nouă a grădinii de vară.

Roata în grădina de vară

Cu o  nouă înfăţişare, terasa de vară a pensiunii Roata Făget îşi va primi musafirii, pe care-i va surprinde nu numai cu meniul variat de mâncăruri, muzica live, dar şi cu priveliştea asupra pădurii, şi aerul proaspăt.

În ton cu lucrările de la grădina de vară au fost și cele  de la spaţiul de joacă pentru copii. Astfel părinţii care vin în drumeţii sau excursii aici vor putea să se relaxeze liniştiţi. Copii vor fi dornici să-şi continue jocurile obişnuite pe leagănele şi toboganele destinate lor.

Vino la pensiunea Roata Făget, în grădina de vară, un loc minunat în care să te bucuri de natură, să te bucuri de momente de linişte şi relaxare! Evadează pentru o zi în grădina de vară de la Roata Făget!

Pensiunea Roata Făget: Un loc în care poposești cu drag

Contact

Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094
E-mail:  [email protected]
Website
Facebook