Restaurantul unde evadăm din centrul orașului

de | | 2 Minute

Ne place Clujul fiindcă, printre altele, ne oferă numeroase variante de a ne petrece timpul liber și locuri unde să ne întâlnim cu prietenii la o poveste, la o cafea și la depănat amintiri. Dar ce ne facem dacă vrem să ieșim, dar parcă nu ne-am înghesui la terasele din centru în aglomerație și praful dinspre stradă? Variante sunt numeroase, dar cele care ne atrag pe noi implică natura, liniștea și răcoarea. Ne-am dori să ne bucurăm de o cafea bună într-o locație care să ne ducă cu gândul la vacanță și să ne mai distragă atenția de la grijile cotidiene.

Pensiunea Roata Faget

Cum timp nu prea mai avem pentru a porni în drumeții (și nici energie, mai ales după o săptămână de lucru agitată), am căutat variante cât mai aproape de oraș și ne-am bucurat să descoperim restaurantul Pensiunii Roata Făget, aflat la liziera pădurii Făget, la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul comercial, VIVO!… nici prea aproape, dar nici prea departe de oraș. Perfect!

Restaurant Roata Faget

Restaurantul este elegant și primitor, fiind un loc ideal pentru o petrecere privată mai deosebita, o cină copioasă sau alte evenimente pe care să le transformați în momente de neuitat. Tot aici, pofticioșii vor fi răsfățați cu arome tradiționale, preparate speciale la grill sau carne de vanat, rafinate si delicioase.

pensiunea roata faget

Dacă tot ați ajuns până la Roata Făget, noi vă recomandăm și rămâneți pentru tot week-endul. Dacă liniștea de aici nu vă convinge, ce spuneți de micul dejun: pâine de casă, cârnați afumați, slăninuță afumată, șunculiță țărănească, telemea și cașcaval de casă împreună cu salată de vinete, zacuscă și alte preparate la fel de apetisante.

Pensiunea Roata Faget

Având o locație de vis, cocheta unitate de cazare vă pune la dispoziție servicii și facilități care vă vor transforma vacanța într-o experiență de poveste.