Pensiunea de la marginea padurii Faget

de | | 3 Minute

Pensiunea de la marginea pădurii Făget

Unul dintre marile avantaje ale Clujului nu este nici pe departe faptul ca orasul gazduieste un numar impresionant de studenti, fiind unul dintre cele mai mari centre universitare din tara, ci armonia care s-a infiltrat pe stradutele incarcate de istorie, in fiecare coltisor al cladirilor moderne si in misterioasele paduri care inconjoara orasul.

Este imposibil sa te plictisesti aici. Fiecare noua descoperire te transforma intr-un turist in propriul oras. Niciodata nu poti sti sigur ce vei descoperi in spatele unei porti, intr-un gang sau chiar in zonele de padure despre care s-a scris atat de mult si in presa internationala.

Ioana Moldovan-Padurea Faget

Pensiunea Roata Faget

O astfel de surpriza este si Pensiunea Roata Faget, aflata la liziera padurii Faget si la doar 5 minute de mers cu masina de centrul comercial, VIVO! Cluj-Napoca. Avand o locatie de vis, cocheta unitate de cazare va pune la dispozitie servicii si facilitati care va vor transforma vacanta intr-o experienta de poveste.

Pensiunea Roata Faget

Pensiunea dispune de 11 camere duble spatioase, de 22 mp si un apartament generos 45 mp, dotate cu pat matrimonial/twin cu saltea profesionala hoteliera de cea mai buna calitate, baie proprie cu dus, internet Wi-fi gratuit, TV prin cablu, LCD, mobiler din lemn masiv, birou de lucru si balcon.

Pensiunea Roata Faget

Pensiunea Roata Faget

Tot in incinta pensiunii veti gasi un restaurant elegant si primitor, fiind un loc ideal pentru o petrecere privata mai deosebita, o cina copioasa sau alte evenimente pe care sa le transformati in amintiri de nepretuit. Din punct de vedere tehnic, restaurantul dispune de o capacitate de 170 de locuri, un sistem audio si de lumini.

pensiunea roata faget

pensiunea roata faget

Vara, intregul ritual al meselor delicioase si… galagioase se muta pe terasa, iar cei mai mici oaspeti pot “evada” in spatiul de joaca special amenajat pentru ei, asigurand astfel reusita unei iesiri perfecte in familie. Daca doriti sa va bucurati de o cina romantica, terasa beneficiaza si de un separeu care va ofera atmosfera intima perfecta, iar o data pe saptamana aveti ocazia de a asculta muzica live garantata de artistii: Deak Albi si Czala Gyuszi.

Pensiunea Roata Faget

Daca sunteti dintre cei care cu greu se despart de job, de dosare si dosarele, dar, in acelasi timp simtiti nevoia sa schimbati ceva, sa luati o pauza sau macar sa incetiniti ritmul de munca, Pensiunea Roata Faget va poate pune la dispozitie o sala multifunctionala, cu o capacitate de aproximativ 30 persoane, avand sonorizare, videoproiector si televizor LCD. Sala este perfecta pentru prezentari, intalniri de afaceri, team-building-uri, astfel puteti combina cu succes “utilul cu placutul”.

Contact
Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094
E-mail:  [email protected]
Web: http://www.roatafaget.ro/
Facebook: facebook.com/RoataFaget