La Roata Făget, mai aproape de natură împreună cu cei dragi

de | | 2 Minute

La Roata Făget, mai aproape de natură împreună cu cei dragi

Pentru mulți orășeni, weekendul sau zilele libere sunt pauzele binecuvântate în care se pot rupe de zilele agitate de muncă și se încarcă cu bună dispoziție alături de cei dragi. Abia așteptăm să luăm bicicletele și să pornim cât mai repede fugind de forfota orașului. Drumețiile prin pădurile din apropierea Clujului sunt o altă alternativă care ne surâde tuturor. În familie, împreună cu prietenii sau colegii de lucru, ieșirile în aerul curat, pe drumuri încă necolindate, prin pădure, îmbujorează și încântă pe toată lumea.

Pădurea Făget se lasă descoperită, iar după curse cu bicicleta sau drumeții istovitoare, vă așeaptă un loc minunat, în care puteți să rămâneți chiar și peste noapte. Aflată într-o zonă pitorească, chiar în vecinătatea Pădurii Făget și pârâului Sfântul Ion, pensiunea Roata Făget are 12 camere, un restaurant în care se pot servi mâncăruri delicioase, pregătite din produsele fermierilor locali și o grădină de vară, recent „recompusă arhitectural”.

La Roata Făget, mai aproape de natură împreună cu cei dragi

Cu alte cuvinte, terasa de vară a fost regândită ca să ne simțim mai aproape de natură, să cultivăm dragostea și respectul pentru natură. Când servești masa sau bei o cafea aici ești deranjat doar de ciripitul păsărilor și adierea vântului. Dacă ați luat și copiii în mica evadare din oraș, pe terasă vă va fi ușor să savurați prăjitura preferată, cei mici vor fi încântați să se joace în spațiul de joacă destinat lor, aflat în imediata apropiere.

Terasa are o înfățișare nouă, proaspătă precum a aerului din jur. Mesele din lemn și fier forjat îi conferă acel look nou, iar cele 150 de locuri lasă să se înțeleagă că în această vară mulți clujeni, drumeți sau turiști se vor simți bine aici, vor respira aerul curat și-și vor încânta privirea cu priveliștea ce le-o oferă pădurea

Roata Făget este o oază de liniște în care puteți să vă petreceți câteva zile, uitând de grijile cotidiene.

La Roata Făget, mai aproape de natură împreună cu cei dragi

Te așteptăm la pensiunea Roata Făget, în grădina de vară, un loc minunat în care să te bucuri de natură, să te bucuri de momente de linişte şi relaxare! Evadează pentru o zi în grădina de vară de la Roata Făget!

Contact
Adresa: str. Drumul Sfantului Ion, 400527, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 555 935 (cazare) , 0744 786 253, 0740 035 094
E-mail:  [email protected]
Web: http://www.roatafaget.ro/
Facebook: facebook.com/RoataFaget