Fan devotat, caut local de care să mă îndrăgostesc!

de | | 3 Minute

Fan devotat, caut local de care să mă îndrăgostesc!

Știind că voi vizita un local care din orice unghi iese bine în poze iar mâncarea și băuturile îți stimulează papilele gustative doar privindu-le, îmi aleg cu grijă ținuta. Mă prezint la locație aproape sfioasă, impresionată de decorul modern, mâncărurile sănătoase și selecția de vinuri.

Furnicarul de oameni din zona birourilor de sticlă crează o atmosferă vivace. În aer se propagă povești despre weekend-uri petrecute în locuri magice. Râsetele și voia bună ajung până la ultimele etaje ale clădirii înalte iar preparatele delicioase te îndeamnă să le încerci pe toate.

people at the office wine bar

Am venit aici să aflu dacă cel mai bun vin e “vin la tine” sau pur si simplu, mâncare și compania bună complimentează cel mai bine o sticlă de vin. Arunc o privire peste meniul bine construit și observ că toate preparatele se încadrează în categoria “sănătoase”.

salata fresh wine bar

Localul încurajează ieșitul din casă așa că organizează frecvent petreceri tematice. Mai mult decât atât, aici poți să îți organizezi propria petrecere, cu tematica dorită. În limita bunului simț și al bunului gust, poți aduce accesorii și decoruri care vor încadra locația în tematica aleasă de tine.

texas theme wine bar

Dacă nu ești expert în “asortarea” aromelor, personalul localului îți oferă cele mai bune recomandări iar cuplul celebru mâncare-băutură va căpăta o nouă dimensiune. Budincă de chia, sushi, cake-uri raw vegane care nu necesită coacere și nu atentează la siluetă, bruschete sau băuturi inedite – toate proaspete și pregătite de “sacrificiu”.

cake raw vegan wine bar

După călătoria culinară prin centrul orașului, îmi dau seama că gusturile se rafinează treptat dar sigur. Îmi place să descopăr locuri noi iar când găsesc ceva pe placul meu, mă rog de fiecare dată să fie porțiile mari. Când îți dai seama că ești client fidel? Când știi meniul pe de rost, când ai un loc preferat, apari etichetat în toate pozele localului și te-ai împrietenit cu personalul.

barman the office wine bar

Deja am un loc preferat la #TheOfficeWineBar, iar meniul e mai ușor de învățat decât Luceafărul așa că nu mai îmi rămân prea multe de făcut până să devin fanul devotat al localului. Vestea bună e că se deplasează și el la mine, existând posibilitatea să comanzi preparatele preferate la domiciliu.

Orar:
Luni – Joi: 08:00 – 23:00
Vineri: 08:00 – 02:00
Sambata: 16:00 – 02:00
Contact:
Adresa: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, Cluj-Napoca
Telefon: +40 364 737 478
Facebook