5/5 din 1 review
the office wine bar cluj 7

The Office Wine Bar

The Office Wine Bar este un colț de rai pentru toți cei care iubesc vinurile de calitate servite într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă. Vei porni într-o călătorie în jurul lumii, purtat fiind de arome, culori, miresme și delicii culinare. Meniul este unul foarte variat, cu vinuri din toate colțurile lumii, ce pot fi comandate la sticlă sau la pahar, alături de platouri de brânzeturi și mezeluri, atent selecționate de specialiștii The Office Wine Bar.

Pe lângă vinurile de calitate, servirea impecabilă și ambianța plăcută, cele două tinere femei de succes aflate la cârma wine bar-ului și-au propus să dea viață întregului local prin petreceri tematice, oferte special gândite pentru clienți, dar și prin entuziasmul pe care îl împart cu toată lumea.

Petreceri tematice și vinuri de calitate

Pulsul orașului îl poți simți savurând un vin de calitate, pe terasă sau în interior, și bucurându-te de atmosfera plăcută de aici. Petrecerile tematice sunt animate de un MC și dansatoare care fac un show de zile mari. În serile cu petreceri tematice, așadar, distracția e în toi! Muzica bună, atmosfera și spectacolul îți vor da energie pentru câteva zile.

În zilele destinate degustărilor de vin, îți poți lărgi cunoștințele în materie de cunoscător de vinuri de calitate, și în același timp, îți poți petrece momente relaxante alături de cei dragi.

Atmosfera deosebită, vinurile și oamenii de calitate, alături de armonia gusturilor te va face să revii din nou și din nou aici, la The Office Wine Bar!

Informatii de contact

Numele locatiei: The Office Wine Bar Cluj
Contact:
Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77, 400604 Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Madalina Stoica
Scrie o recenzie

Ultimele Articole