The Office Wine Bar: „Casa vinurilor”, cu arome din toate colțurile lumii

de | | 3 Minute

The Office Wine Bar: „Casa vinurilor”, cu arome din toate colțurile lumii

The Office Wine Bar este casa vinurilor de calitate, unde atmosfera este una prietenoasă și relaxantă. „Wine from the heart!” este esența mesajului pe care ți-l transmite călduros acest colț de rai. De fapt, The Office Wine Bar s-a născut dintr-o pasiune extraordinară pentru vinurile de calitate. Marea pasiune ne mână în continuare ca, în casa vinului, să vă împărtășim din secretele licorii produse din boabele de struguri, să adunăm în jurul nostru oameni dornici să guste din vinurile aduse din întreaga lume, dornici să socializare și oameni doritori de entertainment.

Am strâns cu atenție și drag, din diferite colțuri ale lumii, cele mai prețuite vinuri ca să ne putem bucura împreună de arome amețitoare, culori perfecte și miresme îmbietoare de strugure copt sub soarele blând al toamnei.

The Office Wine Bar3

Așa se face că avem un Wine Bar perfect, unde vinurile se recomandă singure. Colecția vinurilor românești cuprinde vinuri albe, rose și roșii din toată țara, de la podgorii cunoscute din Transilvania, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova. Din Republica Moldova am adus vinuri albe și roșii. Din Italia, găsiți vinuri albe de la podgorii renumite din regiunile Friuli, Veneto, Piedmonte,Giasbana, vinuri rose din regiunea Veneției și vinuri roșii de la podgoriile din Valpolicela, Veneto, Emilia Romagna, Puglia și Salento. Vinul francez este reprezentat de vinurile albe din regiunile Gigondas și Languedoc, vinurile rose – Languedoc și vinurile roșii de la podgoriile din Gigondas, Laguendoc și Bordeaux. Nu se putea să lăsăm colecția fără vinurile apreciate din Spania și Portugalia. Iar distanțele ce ne despart de continente îndepărtate nu ne-au putut opri să aprovizionăm barul cu vinuri produse de Noua Zeelandă, Australia și, în America de Sud, de Chile și Argentina.

Pentru a simți din plin aroma vinului, bucătarii The Office Wine Bar vă recomandă cel mai fresh și gustos sushi din Cluj-Napoca. Tot ei crează platourile de brânzeturi și mezeluri, „compoziții culinare” care sunt binevenite lângă un vin comandat la sticlă sau pahar.

the office wine bar cluj 10

The Office Wine Bar este un loc în care vă veți simți perfect mai ales când atmosfera este antrenantă. În fiecare sâmbătă de vară localul găzduiește concerte în aer liber, cu un public de aproximativ 500 de persoane și muzică bună. Apoi, mai sunt serile de stand-up comedy, karaoke sau lansările de carte. Participarea la evenimentele organizate în cadrul localului este gratuită, însă locurile sunt limitate, iar din acest motiv rezervarea se face din timp, la numărul de telefon (0364) 737 478.

The Office Wine Bar mai dispune de serviciul Sushi Delivery – Cea mai nouă extensie ce ține de livrarea la domiciliu și garantează gustări delicioase, în timp scurt, oriunde în Cluj-Napoca.

Sunteți invitați să încercați aroma vinurilor de calitate și gustul celui mai bun sushi din oraș, la The Office Wine Bar!

Orarul localului:
Luni – Joi: 8:00-11:00;
Vineri: 8:00-3:00;
Sâmbătă: 16:00-3:00.

Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 77, Cluj-Napoca
Telefon: (0364) 737 478
Contact: [email protected]

Website
Facebook