Unde găsim licori aromate, mâncare delicioasă și oameni plini de viață?

de | | 2 Minute
Unde găsim licori aromate, mâncare delicioasă și oameni plini de viață?

Clădirea din sticlă ascunde licori aromate și oameni talentați. Pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, la numărul 77, vinul este vedeta unui local care pare că a deschis o adevărată galerie de artă, doar pentru a-l elogia. La The Office Wine Bar, aromele din toată lumea se perindă pe rafturile cochete. Culorile vinului acoperă o paletă de tonuri impresionantă iar gustul delicat sau pregnant, își găsește parteneri potriviți din meniul de mâncare.

Aici nu e un simplu local în care se servește vin și preparate alese. The Office Wine Bar este locul de întâlnire perfect pentru iubitorii de vinuri și mâncare rafinată. Personalul plin de viață de la bar, instigă clienții la distracție și debordează o energie pozitivă molipsitoare. Petrecerile țin până dimineața iar tematicile ingenioase atrag petrecăreții care se întrec în mișcări de dans.

Localul este orientat spre clienți, așa că introduce regulat oferte la produsele de la bar sau în meniul cu mâncare. Astfel, miercuri, clienții beneficiază de 10% reducere la orice comandă ce include mâncare, de asemenea, în fiecare zi, între orele 08:00 – 10:00, este 20% reducere la cafea.

discount 10% The Office Wine Bar

Și pentru că bucuria trebuie împărțită, preparatele delicioase vor fi livrate și acasă la tine, în caz că ai poftă de ceva bun, în confortul casei tale sau la birou. Livrarea la domiciliu se face prin intermediul HipMenu și FoodPanda, doi parteneri de nădejde.

mancare office wine bar

Așadar, dacă te afli în Cluj și cauți un loc în care să te simți bine, The Office Wine Bar te așteaptă cu un décor modern, băuturi alese și o mâncare delicioasă. P.S. Ia-ți încălțăminte comodă că s-ar putea să petreci până răsare soarele.

happy peope office wine bar

Orar:
Luni – Joi: 08:00 – 23:00
Vineri: 08:00 – 02:00
Sambata: 16:00 – 02:00

Adresa: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, Cluj-Napoca
Telefon: +40 364 737 478
Facebook