Viață ușoară: „home delivery” la Curățătorie de haine în Cluj

de | | 2 Minute

Curățătorie de haine în Cluj Clean and Go –  cum ne poate ușura existența

Secolul vitezei, expresia în jurul căreia ne concentrăm existența de câțiva ani încoace. Putem afirma că a devenit un clișeu, însă oricât ar fi ea de uzuală, exprimă, totuși, adevărul. Trăim tot mai acut acest sentiment de panică din cauza lipsei de timp, din cauza trecerii timpului în ritm alert. Cum putem face față acestui fenomen? Prin reducerea acelor activități care ne ocupă mult timp, dar trebuie făcute cu orice preț. Cum ar fi spălatul și călcatul hainelor. Pentru a ne ușura munca și a economisi timp, putem profita la maxim de serviciile care ni se oferă. Și da, avem vești bune. Clean and Go curățătorie de haine în Cluj a introdus un nou serviciu care îți poate ușura și mai mult existența.

Preluare și livrare produse

Noul serviciu introdus la Clean and Go Laundry Specialist se referă la preluarea de la domiciliu a produselor pe care dorești să le cureți (haine, papuci, pături, etc.). O idee excelentă! Știm cu toții acele momente de maximă urgență când avem nevoie de haine curate și apretate pentru un eveniment deosebit. Apoi cautăm în dulap haina preferată (rochie/cămașă) și găsim o pată lăsată în neștire de cine știe ce spirit rău voitor (cel puțin asta ne face să credem pe moment din cauza presiunii timpului și a nervilor acumulați) – refuzând să acceptăm că noi suntem singurii vinovați. Ce poate fi mai util într-un astfel de moment decât posibilitatea rezolvării lui printr-un singur apel?

Și, ca și cum nu ar fi de ajuns că hainele îți sunt preluate direct de la ușă, o să descoperi că îți vor fi livrate înapoi la domiciliu, curate, călcate, frumos mirositoare. Satisfacție maximă, efort minim. Singurul „ inconvenient” ar fi acela că trebuie să fii acasă atât la preluarea cât și la livrarea produselor.

Procedura pentru acest serviciu constă în a apela la numărul de telefon 0740316319. În funcție de costul total al produselor ce urmează a fi preluate, tariful de transport poate fi sau nu gratuit. Astfel, la o comandă de peste 50 lei beneficiezi de transport gratuit, iar pentru ce este sub această sumă se percepe o taxă de 20 lei pentru transport.

curățătorie de haine în Cluj

De ce să alegi curățătorie de haine Clean and Go?

Simplu: pentru că te scapă de griji. Este locul perfect unde îți poți duce hainele, locul unde știm că sunt tratate cu mare atenție la prețuri accesibile. Pe lângă acesta, diversitatea serviciilor oferite este perfectă pentru oricine: indiferent de tipul de țesătură sau a obiectului care are nevoie de „îngrijire” profesionistă.  Poți consulta aici lista detaliată. Un alt beneficiu este acela că această curățătorie este bine localizată în Cluj. Există mai multe sedii unde poți beneficia de aceleași servicii de calitate.

Clean & Go pune pe prim plan nevoile clienților. De aceea, acum se ocupă și de curățarea covoarelor. Dacă vreți să vă reîmprospătați casa cu lucruri curate, mai ales acum că se apropie Paștele, puteți duce covoarele murdare la oricare din sediile lor. Prețul este de 12 lei /mp.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.