5/5 din 5 reviews
Clean and Go Cluj

Clean and Go Cluj – Curățătorie haine

Într-un oraș tot mai dinamic, timpul e prețios. La fel și calitatea vieții. Clean and Go Cluj are soluții la, aparent, cele mai banale probleme cotidiene.

Ai o haină de curățat, se apropie un eveniment important la care costumul și rochia ar trebui să arate impecabil, draperiilor le-ar prinde bine să fie călcate, lenjeriile de pat trebuie spălate și călcate. Iar pantalonii tăi preferați așteaptă de luni de zile să fie vopsiți și purtați din nou.

Dacă ești o persoană ocupată sau pur și simplu consideri că timpul tău poate fi investit în alte activități, poți lăsa toate aceste sarcini pe seama Clean and Go Cluj – curățătorie de haine cu peste 10 ani de experiență în domeniu, prezentă în 6 locuri diferite din Cluj!
Curățătoria Clean&Go Cluj oferă servicii specializate de curățătorie, spălătorie și vopsitorie, atât pentru persoane fizice, cât și pentru business (hoteluri, restaurante, grădinițe, firme catering, etc), folosindu-se de cele mai moderne și ecologice utilaje. Detergenții și soluțiile profesionale folosite în procesele tehnologice sunt furnizate de ECOLAB.

Raportul preț-calitate este unul bun, iar Clean&Go vine mereu în sprijinul clienților cu soluții specifice și personalizate, în funcție de nevoi.

Servicii oferite de Clean and Go Cluj – Curățătorie haine

  • Curățătorie textilă – Dacă nu ai timp să te ocupi de hainele tale, curățătoria de haine Clean&Go îți vine în ajutor. Poți opta pentru serviciile de curățătorie haine cu ridicare și livrare gratuită (în cazul comenzilor de minim 100 lei). Trebuie doar să suni la 0740 316 319 – echipa vine și preia hainele, iar ulterior ți le returnează înapoi curate, numai bune de purtat.
  • Curățătorie articole din piele – Știm toți cât de importantă a acea geacă de piele. Dacă ai pătat-o sau murdărit-o, apelează cu încredere la Clean&Go. O provocare în domeniu, curățarea hainelor din piele este făcută cu profesionalism de curățătoria clujeană.
  • Spălătorie haine – Poți să ai mai mult timp liber delegând una dintre sarcinile tale zilnice către Clean&Go. Spălarea hainelor, pentru a le menține calitatea, necesită de multe ori atenție și timp. Clean&Go te poate ajuta – hainele tale vor fi mai curate și îngrijite, iar tu vei avea mai mult timp liber. Poți opta inclusiv pentru serviciile de spălătorie haine cu preluarea și livrare gratuită, pentru comenzile de peste 100 lei!
  • Călcătorie profesională – În cazul în care ținuta ta trebuie să fie perfectă, Clean&Go este locul în care hainele tale sunt tratate cum se cuvine. Cămășile, pantalonii sau paltonul tău sunt călcate pe utilaje profesionale, cu atenție la detaliile dorite. Sau, poate, pur și simplu ai o urgență: vizitează Clean&Go, punctul de lucru de pe Calea Baciului, nr. 47, și problema e ca rezolvată.
  • Self Service – spălare haine – Dacă preferi să fii tu cel care deține controlul, Clean&Go îți pune la dispoziție o mașină de spălat profesională la centrul de pe Calea Baciului, nr. 47. Îți poți spăla și usca singur tot ce ai nevoie.
  • Vopsitorie textile – Dacă hainele preferate ți s-au decolorat sau pur și simplu vrei să le dai o altă culoare, poți să le vopsești la Clean&Go! Îți alegi culoarea dorită, iar dorința ți se îndeplinește.
  • Vopsitorie piele și blană – Ți-ai pătat haina de piele sau vechea blană nu mai arată la fel de bine? Pot fi readuse la viață dacă le vopsești. O culoare proaspătă poate face toată diferența din lume.
  • Servicii Business – Spălătorie industrială – Clean&Go Cluj oferă persoanelor juridice (hoteluri, restaurante, catering, grădinițe, etc), servicii de spălare și curățare industrială: leasing textil, personalizat textile, spălat și întreținut.
    .

clean&go curățătorie cluj (1)

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (5 voturi)
Rating5
5
Isabel Luca Verified
Servicii de calitate
Recomand
5
Gabi Verified
Recomand
Foarte multumit de calitatea serviciilor!
5
Andra
Felicitări!
5
laurentiu Verified
Foarte multumit
Hainele au aratat super.Bravo!
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole