De ce să îți aduci hainele la curățătorie profesională?

de | | 2 Minute

De ce să îți aduci hainele la curățătorie profesională și să nu încerci să le cureți acasă?

Chiar așa, de ce ai duce hainele la o curățătorie profesională, când e atât de ușor să apeși butonul de pornire a mașinii de spălat de acasă? Acum nu te mai costă o avere o mașină de spălat iar programele acestora sunt tot mai performante și ușor de folosit. Cu toate acestea, doar o nevoie reală susține o idee pe piață. Așa că, firmele de curățătorie profesională suplinesc nevoia acelor oameni care prețuiesc lucrurile de calitate.

Pentru că trăim în vremuri dinamice iar neprevăzutul se ivește mai des ca oricând în viețile noastre, căutăm mereu soluții pentru a salva cea mai importantă resursă – timpul. Deși mașinile noastre de spălat au programe personalizate și funcții pentru aproape orice tip de țesături, alegerea programului potrivit poate fi greu de făcut și derutantă. În plus, timpul de așteptare e destul de mare iar întinderea rufelor consumă de asemenea timp și spațiu.

Albe, negre, colorate, 60 de grade, delicate, sintetice, fibre naturale plus multe alte specificații la care trebuie să fi atent. Durează o veșnicie parcă și sortarea hainelor. Trebuie să aștepți până se adună mai multe haine cu aceleași caracteristici, de culoare, temperatură de spălare sau țesătură. Iar dacă ai nevoie neaparat de un articol vestimentar, îl arunci în mașina de spălat, făcând risipă de energie.

clean&go1

Apar multe evenimente speciale care necesită o ținută impecabilă și nu poți risca să îți decolorezi hainele preferate, sau mai rău, să le pierzi în cuva care ți-a despărțit de atâtea ori perechile de ciorapi. Și pentru țesăturile dificile, petele imposibil de scos cu sfaturile de pe google, costumul sau rochia din cea mai importantă zi, există soluția perfectă – curățătoria Clean & Go, oferă servicii complete pentru haine: spălătorie, călcătorie, self service, vopsitorie textile, vopsitorie piele și blană dar și servicii business.

Prețurile accesibile reușesc să cumpere timp prețios și să îți ofere haine impecabile. Așadar, avantajele pentru care ai apela la o curățătorie profesională sunt numeroase, reușind să îți scutească timp prețios și să îți ofere servicii de calitate, la prețuri avantajoase. De asemenea, soluțiile și utilajele profesionale depășesc cu mult nivelul de spalare casnică. Pentru indicațiile de pe etichete care specifică spălarea manuală, uscare naturala,interzis spălarea,curățare chimică sau pete dificile, în sistemul profesional se folosesc programe și detergenți lichizi speciali.

clean&go1

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.