Spălătorie covoare Cluj – un nou serviciu la Clean and Go

de | | 2 Minute

Spălătorie covoare Cluj – un nou serviciu la Clean and Go

Clean and Go Cluj a lansat de puțin timp un serviciu: spălătorie de covoare Cluj. Că o fi din cauza sezonului sau alte considerente, un lucru e cert: simțim nevoia de a face o curățenie generală în casă. Covoarele? Ca de obicei, ne dau mare bătăi de cap. De ce? Din două puncte de vedere: sunt dificil de curățat din cauza dimensiunilor și, de cele mai multe ori nu avem timpul necesar.

La îndemâna oricui

Fiind mereu în goană între locul de muncă și treburile casnice, avem tendința să ne supraaglomerăm. Astfel, uităm de serviciile care ne pot veni în ajutor.  Clean and Go este o spălătorie cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. De aceea, pune accent pe nevoile noastre, adăugând servicii care să fie în avantajul nostru. De aceea, în colaborare cu o spălătorie de covoare Cluj a introdus acest nou serviciu de spălătorie covoare Cluj. Ce presupune acesta?

  1. Duci covoarele care necesită curățare la oricare din sediile Clean and Go
  2. Le lași acolo până vei primi un telefon pentru ridicarea acestora
  3. Preiei covoarele curate de la același sediu unde le-ai dus

Timpul de spălare al covoarelor este estimat la 3-4 zile, însă, diferă în funcție de sezon și perioadă. Prețul este de 12 lei / mp. Soluțiile de curățare utilizate sunt eficiente împotriva petelor și a murdăriei, însa blânde cu țesătura, astfel încât aceasta să nu se deterioreze.

Clean and Go face parte din comunitatea clujeană de peste 10 ani. Calitatea serviciilor oferite i-a asigurat longevitatea, în timp ce nouă ne-a facilitat cu mult existența și ne-a salvat, de multe ori din situații dificile. Chiar dacă pentru serviciul de spălătorie covoare Cluj nu asigură preluarea și predarea produselor la domiciliu, totuși este alături de noi în privința hainelor. Dacă nu știți exact despre ce este vorba, vedeți detaliile » aici.

spălătorie covoare cluj

Spălătoriile Clean and Go le găsim în cele mai accesate zone din Cluj. Vi le reamintim mai jos:

 

clean&go1