Clean and Go – Centru nou de curățare profesională

de | | 2 Minute

Clean and Go – Centru nou de curățare profesională pe strada Petofi Sandor, numărul 3

„Când tu arăți bine, și noi arătăm bine!”

UPDATE 22.04.2019 » Centru de curățare profesională de pe strada Petofi Sandor s-a închis. Însă puteți vizualiza adresele sediilor curente mai jos.

Aceasta este una din devizele Clean and Go Laundry Specialist, centrele de curățare profesională din Cluj care oferă cea mai largă gamă de servicii de curățare și întreținere profesională a hainelor dumneavoastră. Recent s-a deschis un nou sediu Clean and Go, de această dată în Mărăști, pe strada Petofi Șandor, la numărul 3.

Vestea bună este că la noul centru de curățare încă mai găsiți vouchere de reducere de 20% pentru toți clienții noi care vin până la finalul acestei luni! 🙂

Profitați de oferta celor de la Clean and Go și oferiți hainelor dumneavoastră cele mai bune servicii de curățare profesională.

După cum știți deja, curățarea profesională înseamnă folosirea unui solvent ca agent de îndepărtare a petelor / murdăriei. Marele avantaj al curățării chimice este faptul că nu se modifică textura, forma și nici culoarea materialului. În plus, există șanse mult mai mici de șifonare. Caracteristica unică în Cluj a specialiștilor Clean & Go este aceea că nu mai folosesc percloretilena (cel mai des întâlnit solvent în curățătorii) ca solvent în îndepărtarea mizeriei. În schimb, Clean and Go optează pentru o hidrocarbură modernă care este mult mai eficientă și non-invazivă.

Clean and Go Cluj

Curățătoria Clean&Go oferă servicii specializate de curățătorie, spălătorie și vopsitorie, atât pentru persoane fizice, cât și pentru business (HoReCa, instituții etc), iar centrele lor utilizează cele mai moderne și ecologice utilaje. Detergenții și soluțiile profesionale folosite în procesele tehnologice sunt furnizate de ECOLAB.

Puteți alege serviciile de spălătorie haine cu ridicare gratuită (pentru comenzi peste 100 lei) în maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.