Cum functioneaza City Card 2015?

de | | 3 Minute

Cum functioneaza City Card 2015?

Va prezentam un scurt ,,instructaj” de folosire a cardului. In primul rand, iata cele mai importante si utile link-uri:

1. Pagina City Cardclick aici – vă oferă posibilitatea de comandă online, lista ofertelor + alte informații utile în legătură cu City Card.
2. Lista parteneri City Cardclick aici – vă prezintă o listă completă, la zi, a tuturor partenerilor City Card care oferă diferite beneficii deținătorilor de City Card. Fiecare partener City Card dispune de o descriere generala si de explicarea in detaliu a ofertei cu City Card. Lista este în continuă creștere, așa că vă sugerăm să o mai verificați din când în când pentru a fi la curent cu toate avantajele de care puteți beneficia. Puteți selecta ce anume vă interesează – în funcție de tipul de ofertă sau în funcție de categoria în care sunt incluși partenerii (ex. Cultural, Servicii, Turism, etc).
3. Evenimente City Cardclick aici. Pe site-ul cluj.com sunt publicate în medie 40 de evenimente zilnic. Pagina aceasta vă ajută să aflați care dintre aceste evenimente sunt incluse în parteneriatul cu City Card și, deci, la care există diverse beneficii pentru deținători (fie invitații, fie reduceri). Menționăm că evenimentele afișate se întind pe un interval de timp de maxim 10 zile de la data zilei în curs. Astfel, dacă azi este data de 17 octombrie, vor fi afișate doar evenimentele din următoarele zece zile, deci până în 27 octombrie.

În general, aceste trei pagini vă sunt de ajutor. În plus, mai există și o pagină de facebook City Card: aici.

În funcție de tipul de oferte, iată, în mare, cum funcționează City Card-ul:

1. Localuri sau diverse servicii
Aici e inclusă majoritatea partenerilor City Card. De la restaurante, cafenele, hoteluri, până la saloane de înfrumusețare, în cazul celor mai mulți parteneri, tot ce trebuie să faceți este să prezentați cardul (înaintea întocmirii notei de plată, de preferință menționați că dețineți un City Card de la bun început).

Totuși, fiecare ofertă este personalizată. Veți beneficia de reduceri variate, în funcție de oferta partenerului și, în unele cazuri, aceste reduceri sunt condiționate. De exemplu, unele restaurante au doar anumite ore în care oferă aceste discount-uri, altele oferă reduceri mai consistente în anumite zile ale săptămânii, etc.
Aceste particularități le puteți descoperi analizând ,,Lista parteneri City Card” de care aminteam mai sus.

2. Muzee
Dupa activarea City Card-ului, in momentul in care doriti sa mergeti pentru prima data la un muzeu partener, va rugam sa solicitati pachetul de cupoane cu intrari gratuite la muzee. Click aici pentru a solicita invitatiile gratuite la muzee. Acestea va vor fi livrate la domiciliu prin curier sau le puteti ridica de la sediul nostru. Iata muzeele partenere City Card:
1. Muzeul Etnografic al Transilvaniei – 2 cupoane (deci, două intrări / an)
2. Parcul Etnografic Național ,,Romulus Vuia” – 2 cupoane
3. Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei – 2 cupoane (valabile și pentru Muzeul Farmaciei)
4. Muzeul de Artă Cluj-Napoca – 2 cupoane
5. Muzeele Universității Babeș-Bolyai – 4 cupoane / an – valabile în următoarele 6 muzee:

– Muzeul Botanic si Gradina Botanica
– Muzeul de Mineralogie
– Muzeul Universitatii
– Muzeul de Paleontologie si Stratigrafie
– Muzeul Zoologic
– Vivariu

Intrările se fac pe bază de cupon și City Card.

3. Evenimente – teatru, operă, filarmonică, concerte, festivaluri etc.
City Card are un parteneriat cu cele mai importante instituții culturale din oraș. În plus, temporar, stabilim parteneriate și cu alte evenimente. Pentru a verifica evenimentele partenere City Card, click aici.
În cadrul unora, puteți obține bilete la prețuri reduse sau alte avantaje. Majoritatea presupun posibilitatea de a obține invitații gratuite, în limita locurilor disponibile.

Cum funcționează sistemul de rezervare online? In primul rand, cardul trebuie activat: de aici. Din lista de Evenimente City Card, selectați evenimentul dorit. Odată deschisă pagina evenimentului, în cazul în care mai există bilete disponibile, veți observa un buton verde. Click pe buton, introduceti numarul cardului (il gasiti pe spatele cardului), fara spatii intre caractere si fara litera ,,C”, trimiteti solicitarea si confirmati! Veti primi un email automat prin care vi se confirma obtinerea invitatiei.

Să citiți mailul de confirmare cu atenție. Veți afla detalii legate de condițiile de ridicare a invitației.
Dacă aveți orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactați!