Cum poți câștiga un City Break în Cluj, orașul comoară al Transilvaniei?

de | | 3 Minute

Cum poți câștiga un City Break în Cluj, orașul comoară al Transilvaniei?

Clujul devine tot mai cunoscut și mai apreciat la nivel european, fie ca oraș artistic al viitorului și al artei neconvenționale care ia naștere aici, fie datorită festivalurilor și evenimentelor care mențin dinamica urbei plină de viață.

Totuși, ideea unui City Break serios, organizat într-un oraș din România, poate părea încă bizară (sau foarte bizară). Când ne gândim la concediu și vacanță, gândurile ni se îndreaptă, cel mai adesea, înspre meleaguri străine. Vânăm oferte city break în marile orașe europene și circuite turistice cât mai departe de România!

Iată însă că există proiecte care văd potențialul turistic al orașelor din țară și care își propun să îi încurajeze pe români să călătorească și să investească în primul rând în turismul intern. Avem o țară minunată, cu orașe care au o istorie bogată și un prezent în plină expansiune. Odată ce începi să vizitezi România cu ochi de turist, te vei îndrăgosti iremediabil de ea!

Cum poți deveni turist în propria țară sau chiar în propriul oraș? 🙂

Banca Comercială Română, în cadrul proiectului City Card, a lansat un concurs ce oferă ca premiu un City Break în Cluj, mai exact un weekend de răsfăț în orașul comoară al Transilvaniei!

Concursul se adresează tinerilor cu vârste între 14 – 26 de ani care dețin un BCR City Card (dacă nu ai deja acest card, acesta se emite instant gratuit la orice unitate BCR). Condiția de înscriere în concurs este aceea de a descărca, instala și activa aplicația Top City Card pe telefonul propriu până pe 22 mai 2016!

city break in Cluj bcr city card

Partea cu adevărat frumoasă este că atât cardul BCR City Card, cât și aplicația Top City Card aduc, din start, o mulțime de beneficii. Cu BCR City Card, pe lângă beneficiile bancare, deținătorii beneficiază de reduceri și gratuități la peste 300 de parteneri din toată țara! O listă a ofertelor poate fi consultată pe site-ul www.topcitycard.ro.

De asemenea, aplicația Top City Card este inedită prin prisma legăturii realizate între trei concepte: recomandări – oferte city card – ghid turistic. Este primul ghid turistic disponibil pe smartphone, care promovează obiective turistice din țară, oferind atât ghidaj scris și vizual, cât și audio, oferind totodată și recomandări și beneficii de tip city card. Aflați mai multe despre aplicație în acest articol: topcitycard.ro/aplicatia-top-city-card/ .

Aplicatia poate fi descarcata din Apple Store sau Google Play, fiind compatibila atat cu iOS, cat si cu Android.

Ce include acest City Break în Cluj-Napoca?

Cazare două nopți la Golden Tulip Ana Dome****, intrare la SPA (Ramada Hotel), cină la două dintre cele mai frumoase restaurante din Cluj (Livada & Osteria del buon Vino), tur ghidat al orașului, precum și vizite la Salina Turda, Muzeul de Artă, Grădina Botanică și Parcul Etnografic.

Mai multe detalii despre concurs aflați în Regulament: http://tinyurl.com/Regulament-Oficial.

Pe scurt, ce-ai de făcut pentru a putea câștiga un City Break în Cluj:
1. Să fii sau să devii deținător BCR City Card
2. Descarcă, instalează și activează aplicația Top City Card din Apple Store sau Google Play până pe 22 mai 2016.

De ce am deveni turiști în propria țară?

“Ne dorim să transformăm utilizatorii aplicației și deținătorii de City Card din simpli trecători, care ajung într-o zonă cu potențial turistic sau într-un oraș din țară, în potențiali turiști. Să îi determinăm să afle povestea acestor locuri deosebite pe care le promovăm prin intermediul proiectului, să învețe să își privească țara cu ochii deschiși și cu mintea curioasă a unui turist. (Attila Kiraly – Președinte Asociația „Clujul Văzut Altfel“).

Cluj-Napoca este primul oraș în care BCR a pregătit un astfel de City Break pentru deținătorii de BCR City Card, fiind și orașul în care acest proiect a fost inițiat în 2015, în contextul Capitalei Europene a Tineretului. Ca planuri de viitor, se dorește ca fiecare oraș implicat în proiect să fie promovat într-o astfel de manieră concretă, care să le chiar ofere românilor experiența de a fi turiști în orașele din propria lor țară.

E momentul să redescoperim frumusețea orașelor din România!

city break in Cluj bcr city card

Fotografii:
Filmări Aeriene CJ
Flegner Călin
BCR