Fii turist în propria țară – Descoperă România mai avantajos!

de | | 2 Minute

Fii turist în propria țară – Descoperă România mai avantajos!

Zilele de vară îți poartă gândul la călătorii și vacanțe. Știm că visezi la meleaguri îndepărtate și exotice, însă noi venim cu o provocare: fii turist în propria țară.

Te invităm să îți pregătești bagajele și să pornești la drum: vei putea să descoperi România mai avantajos, mai dinamic, mai interactiv. Cum? Cu ajutorul unui prieten: Top City Card!

Provocarea este să îți pui ochelarii de turist și să tratezi fiecare vizită a orașelor românești și a minunatelor lor împrejurimi cu priviri curioase și entuziasm.

Top City Card îți vine în ajutor: un card de reduceri și gratuități la peste 400 de parteneri din țară, este o sursă de recomandări turistice, culturale și comerciale! Iar aplicația Top City Card își asumă și rol de ghid turistic.

Fii turist în propria țară 1

Imaginează-ți că ai ajuns în Cluj. E prima ta vizită aici. Iar dacă e a nu-știu-câta-oară când vizitezi un oraș, provocarea rămâne în picioare: fii un turist privilegiat! Vrei să bei o cafea? Top City Card îți recomandă cele mai frumoase localuri din oraș unde poți beneficia de reduceri. În timp ce îți savurezi cafeaua, ai ocazia să îți planifici ziua: ce să vizitezi?

Aplicația va găsi cele mai apropiate obiective turistice din oraș. Vei afla informații utile, vei descoperi povestea lor. Te va tenta o vizită la Muzeul de Artă, poate. Aplicația îți oferă ghidaj, iar cardul Top City Card îți pune la dispoziție oferta 1+1 gratuit la cumpărarea biletelor de intrare. De aici, Grădina Botanică te așteaptă, iar Salina Turda se află și ea doar la doi pași de Cluj.

Fii turist în propria țară 2

Fie că vorbim de recomandări, reduceri, gratuități sau ghidaj, Top City Card e tovarăș bun de drum. Te va însoți de la Cluj și Oradea, la Timișoara, Sibiu sau Brașov, și până pe vechile ziduri ale Cetății Devei. În toată țara, îți va fi alături cu sugestii, reduceri și cu poveștile locurilor pe care le vizitezi.

Așadar, ce mai aștepți? Descoperă România mai avantajos cu Top City Card!

Află mai multe despre card de pe site-ul proiectului: www.topcitycard.ro
Aplicația Top City Card – Guide poate fi descărcată și utilizată în mod gratuit de către deținătorii de carduri, fiind valabilă atât pe iOS, cât și pe Android.