Comanda Online

Comanda Online

Comanda acum un City Card 2015 si descopera Clujul mai avantajos prin intermediul reducerilor si gratuitatilor pe care acesta le aduce!
Din 2015, activarea cardurilor se face online, de catre detinatori. Acest lucru faciliteaza, de exemplu, posibilitatea de a le oferi cadou persoanelor dragi sau cunostintelor dvs.

Activare City Card 2015

Activare City Card 2015

Detii un City Card 2015? Inainte de a-l folosi, te rugam sa-l activezi aici, prin completarea unui simplu formular!

Cum cumpar?

Cum cumpar?

Pretul unui City Card 2015 este de 60 lei / an, acesta putand fi achizitionat in mai multe moduri. Cardul este valabil pana in 31 decembrie 2015.

Cum functioneaza?

Cum functioneaza?

Va prezentam un scurt ,,instructaj” de folosire a cardului, cu cele mai importante link-uri si modalitati de utilizare in functie de tipul de oferta.

Evenimente City Card

Evenimente City Card

Aici gasiti lista evenimentelor în parteneriat cu City Card și, deci, la care există diverse beneficii pentru deținători…

Oferte City Card

Oferte City Card

Aici gasiti lista tuturor reducerilor si gratuitatilor oferite de catre partenerii Cluj.com. Lista fiind in continua dezvoltare si modificandu-se in mod constant, va recomandam sa consultati ofertele in mod regulat pentru a putea beneficia de toate avantajele City Card 2015!

Numar parteneri actuali: 117

BCR City Card

BCR City Card

BCR City Card este un card de debit cu funcție contactless care are multiple beneficii: cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking, cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți (hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere…