Coratim Events Hall Cluj

de | | 2 Minute

 

Coratim Events Hall Cluj

 

Reusita unui eveniment depinde intr-o mare masura si de spatiul in care se acesta se desfasoara. Atmosfera generala este influentata de modul de organizare a spatiului exterior noua. De aceea, atunci cand planuim si organizam propriu-zis un eveniment, mai ales daca acesta marcheaza un moment deosebit al vietii noastre, suntem foarte critici si ne dorim cele mai bune si mai optime conditii de desfasurare.

Coratim Events Hall Cluj intampina cu succes asteptarile noastre. Una dintre cele mai moderne sali de evenimente din Cluj-Napoca, Coratim Events Hall are un design clasic si elegant, avand in dotare echipamente audio-video gandite special pentru acustica salii, precum si sisteme de lumini care ,,condimenteaza” vizual orice tip de evenimente: nunti, botezuri, conferinte, congrese, majorate, petreceri corporate, banchete, expozitii, receptii, etc.

Daca vorbim de nunti, cu siguranta podiumul pentru miri, pentru nasi si orchestra se va face remarcat, contribuind la imaginea unei nunti de vis, ceremonioase, in care mirii sunt mereu in centrul atentiei. In plus, in cazul tuturor nuntilor organizate in zilele de Duminica, se ofera o reducere de 10%!!

Iar surprizele din partea Coratim Events Hall continua si dupa ce nunta, acest moment atat de semnificativ si emotional in viata fiecaruia dintre noi, se incheie: toti tinerii casatoriti care si-au organizat nunta alaturi de Coratim Events Hall pe parcursul anului 2014 se inscriu automat in cursa pentru o vacanta de 2 persoane in Grecia! Castigatorii vor fi anuntati in urma organizarii unei tombole speciale!

Cu o bucatarie performanta si un personal specializat, cu multa experinta in organizarea de evenimente, Coratim Events Hall aduce cu sine garantia unui eveniment reusit! Sala de evenimente este situata semi-central, dispune de parcari generoase si are acces la linii ale mijloacelor de transport in comun care duc spre toate zonele orasului. Cu o capacitate cuprinsa intre 100 si 450 de locuri, evenimentele gazduite si organizate de catre Coratim Events Hall se pot desfasura atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii!

Contact:

Str. Campul Painii, nr. 3-5 Telefon / Fax: 0264.432343 Telefon mobil: 0720.955900, 0731.018371, 0733.055905 E-mail: [email protected], [email protected] Web: www.coratimevents.ro Facebook: https://www.facebook.com/saladenuntisievenimente