Complexul Turistic Căpuș

de | | 2 Minute

Complexul Turistic Căpuș

Situat în localitatea Căpușu Mare, la 22 de km de Cluj Napoca, pe drumul european DN1E60, într-un cadru natural deosebit. Complexul Turistic Căpuș reprezintă principala opțiune de cazare din comuna Căpușu Mare.

Aici sunt oferite turiștilor servicii de cazare și masă care satisfac toate gusturile, datorită confortului sporit al camerelor și produselor culinare savuroase.

„Serile traditionale românesti, serile de folclor și divertisment organizate în cadrul motelului, îi vor convinge pe oaspetii noștri, că aici găsesc nu numai servicii de cazare în Cluj la standarde ridicate, dar și o parte din sufletul românesc recunoscut prin căldură și ospitalitate.”, declară administratorii motelului.

Complexul turistic Căpuș își așteaptă turiștii cu servicii de cazare de tip motel, în zece camere cu mobilier modern, baie proprie și de tip popas turistic, la căsuțe, toate cu baie proprie, wi-fi disponibil în orice colț. De asemenea, motelul dispune de o sală de conferințe propice întâlnirilor de afaceri cu o capacitate de 100 de locuri împreuna cu un foaier, prevâzut cu bar si terasă.

motel capus

La barul din interiorul motelului pot fi savurate băuturi și specialități din cele mai rafinate. Pentru cei interesați să organizeze petreceri cu diferite ocazii (nunți, ieșiri în afara orașului etc) Motel Căpuș pune la dispoziție o sală de evenimente ultramodernă (cort de lux) cu un design inovator cu o capacitate de 200 – 700 persoane. Mai multe informații despre ofertele Motelului Căpuș puteți primi la telefon 0757 349 842.

Complexul Turistic Căpuș reprezintă un obiectiv turistic inclus in proiectul Clujul Văzut Altfel.Multumim voluntarilor noștri Gigi Țepuș, Daniela Stănoiu și Mureșan Laura pentru culegerea informațiilor, realizarea fotografiilor și redactarea textelor.