Visele dulci se transformă în realitate – comandă-ți tortul viselor online

de | | 2 Minute

Visele dulci se transformă în realitate – comandă-ți tortul viselor online

Văzusem în copilărie filmul “Matilda”, inspirat din romanul clasic pentru copii al lui Roald Dahl. Pe lângă curajul protagonistei și peripețiile prin care aceasta trece, mi-a rămas în minte imaginea băiețelului pedepsit de învățătoare să mănânce un tort imens. Asta nu poate fi o pedeapsă prea neplăcută mi-am spus în sinea mea. Acela a fost printre primele momente în care am conștientizat că sunt o gurmandă adevărată.

Anii au trecut și eu încă am rămas o pofticioasă. Dacă unele persoane numără oi în gând pentru a putea adormi, eu fac combinații de arome, creez rețete imaginare sau vizualizez torturi cu etaje infinite. Din păcate însă, timpul nu îmi permite să coc blaturi de tort, să fac creme și să le ornez. Deși aș începe cu desertul la fiecare masă, partea rațională din mine mă potolește.

Am redevenit copil însă când am descoperit site-ul Bakeit.ro. Ca o joacă, am dat click pe „Crează-ți tortul viselor tale” și am început aventura culinară. Cum să rezist ispitei de a nu apăsa butonul care mă îndemna să-mi creez tortul viselor? Imaginația mea a început să zburde în sute de direcții iar entuziasmul a atins cote maxime când am văzut și simularea grafică a tortului. Pas cu pas, tortul prindea formă și gust bănuiesc.

Cu greu mă abțin să nu pun de toate, ca la shaorma. Însă cei de la Bakeit.ro au gândit atât de bine conceptul, încât nu ai cum să faci alegeri greșite: fiecare ingredient și aromă se completează perfect iar rezultatul va fi cu siguranță unul delicios.

makeing cake bake it

Normal că am încercat toate combinațiile posibile, fără să mă plictisesc. În cele din urmă, tortul viselor mele arăta cam așa: Dimensiunea cea mai mare (10-13 persoane) – Baza tortului cu ciocolată – Crema de ciocolată cu vișine – „Acoperișul” cu cremă de ciocolată – și pentru că îmi plac surprizele, am ales să fie decorat cu elemente necunoscute (Lasă-ne să decidem noi).

bake it tort

Acest „Lasă-ne să decidem noi” mi-a stimulat încă o dată imaginația, mergând cu gândul în următoarele direcții: vulcan de ciocolată din care curge lavă de vanilie, un etaj plin de fructe exotice, bomboane explozibile, jeleuri aromate sau o mini fântână de ciocolată. Oricare ar fi deznodământul, abia aștept să îmi cunosc tortul de vis!

tort bake it

Plata tortului „ursit” se face la livrare iar transportul este gratuit. Torturile personalizate se livrează numai în Cluj și împrejurimi, așa că dacă ești din zonă, comandă-ți tortul viselor de aici:

Contact:
Telefon: 0741 434 770
Website: http://www.bakeit.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/bakeit.ro/