5/5 din 2 reviews
Torturi Bakeit.ro

Torturi Bakeit

Despre dulciuri am putea să vorbim o veșnicie. O singură îmbucătură și îți îndulcești viața! Cu atâtea ispite în jur, te simți ca Willy Wonka în fabrica de ciocolată. Și pentru că în viață există multe momente speciale, care au nevoie de o celebrare corespunzătoare, ne-am gândit să dăm frâu liber imaginației clienților. Astfel, prin crearea unei platforme online, în care clienții își pot crea tortul de vis, se răspunde unor nevoi reale.

Site-ul Bakeit.ro  oferă soluții rapide pentru nevoile urgente de ceva bun. Totul e gândit foarte simplu, urmatorii pași aducându-ți tortul la tine acasă, în maxim 24 de ore:Crează-ți tortul și trimite comanda > Prepararea și decorarea tortului > Împachetarea și livrarea tortului spre adresa dorită de client

Aventura începe când dai click pe butonul „SĂ ÎNCEPEM”. Așadar, să începem să ne creăm tortul de vis: de la alegerea dimensiunii, la baza tortului, crema, „acoperiș”, docorații, iar opțional mesaj și lumâni. La fiecare modificare făcută, prețul produsului este vizibil iar o simulare grafică te ajută să îți vizualizezi tortul.

Toate ingredientele și opțiunile sunt gândite în așa fel încât să meargă bine împreună, așa că nu ai cum să dai greș cu orice combinație ai alege. Blat pufos, ciocolată, vanilie, ciocolată cu vișine, vanilie cu zmeură, marțipan, frișcă, fructe de sezon și decorații, etajate într-un tort de casă delicios.Plata deliciilor se face la livrare iar transportul este gratuit. Momentan, torturile personalizate se livrează numai în zona Clujului așa că dacă ești din oraș și vrei să faci din orice moment o ocazie specială, comandă-ți „alesul” de aici:
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Torturi Bakeit
Contact:
Adresa: Bulevardul Eroilor, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Lavinia
De unde se poate comanda????????????
5
Szekely csaa
tort
as vrea un tort simplu dar gustos
Scrie o recenzie

Ultimele Articole