Colecția nouă Daleea Fashion – de la tradițional la modern

de | | 4 Minute

Colecția nouă Daleea Fashion

Ne-am obișnuit să fim plăcuți impresionați de originalitatea pieselor vestimentare de la Daleea Fashion. Creativitatea, însă, nu are limite. Moda populară românească este o sursă inepuizabilă de idei. Cum am putea să ne bucurăm de ea? Cum ar fi să o aprecieze tot mai mulți dintre noi? Din fericire, Daleea Fashion a găsit soluția. A adaptat elementele cheie din vestimentația românilor de altădată în ținute moderne, chic, originale. Colecția nouă Daleea Fashion este închinată primei regine a României, Elisabeta și este intitulată „Carmen Sylva”.

Colecția nouă Daleea Fashion

Carmen Sylva, „regina scriitoare”

În rândul designerilor se obișnuiește ca fiecare colecție nouă să aibă ca „mentor” o anumită personalitate marcantă, specială care a folosit ca sursă de inspirație. Probabil ne este cunoscut faptul ca Regina Elisabeta a României a fost cunoscută sub numele de Carmen Sylva ca și pseudonim literar. Artistă, poetă, scriitoare, păstrătoare a valorilor românești sunt atribute pe care și le-a însușit prin felul ei de trăi. Regina a rămas în istorie pentru că a introdus costumul popular românesc ca fiind haină de gală a curții regale.

Colecția nouă Daleea Fashion

Inspirație regală pentru colecția nouă Daleea Fashion

Daleea Fashion, o casă de modă cu o tradiție mai bine de 20 ani și-a manifestat de-a lungul anilor dragostea pentru stilul tradițional românesc. Feminitate, eleganță, originalitate sunt câteva trăsături definitorii pentru colecțiile lor. Cum a ajuns, așadar, Carmen Sylva o sursă de inspirație pentru colecția nouă Daleea Fashion?

1. Femeia inspirațională

Colecția nouă Daleea Fashion readuce în prim plan femeia puternică, dar feminină și delicată care poate inspira prin prezență și stil de viață. Imagine de care Prima Regină este responsabilă odată cu afișarea ei în public îmbrăcată fiind în costum popular.

Colecția nouă Daleea Fashion

2. Păstrătoare a tradițiilor

Afecțiunea pe care și-a manifestat-o Carmen Sylva pentru portul tradițional se regăsește și în colecția nouă Daleea Fashion. Atenția minuțioasă pentru fiecare element popular și detaliile specifice sunt reproduse și reinventate armonios, cu delicatețe.

3. Arta și misterul trăsături definitorii 

Însuși numele este sugestiv, în traducere Carmen Sylva referindu-se la cântecul pădurii. Chiar dacă pare neobișnuit, Colecția nouă Daleea Fashion poate fi precum un cântec prin ținutele delicate pe care le conține. Formele și stilurile adoptate ale pieselor sunt special create pentru a accentua silueta într-un mod decent și elegant.

Colecția nouă Daleea Fashion

De la tradițional la modern

Colecția nouă Daleea Fashion este compusă din ținute potrivite pentru orice fel de de evenimente? Răspunsul este afirmativ.

  • rochii elegante
  • rochii de mirese
  • rochii reto-chic
  • ii tradiționale, vestuțe

Ceea este special la acestă colecție, o reprezintă unicitatea și originalitatea fiecărui articol în parte. În momentul actual nu există un designer care să împletească atât de armonios stilul tradițional cu elementele moderne. Se poate observa lejer cu ochiul liber designul, culorile specifice, materialele alese.

Colecția nouă Daleea Fashion

Colecția nouă Daleea Fashion

Rochii de mireasă

Poate multe femei visează la acel moment când vor păși în fața Altarului, alături de prințul ales. Însă apare o imagine în ceață poate, în unele cazuri. Pentru că nu știu exact ce rochie vor purta. Ce e de făcut în acest caz? De analizat modelele existente pe piață, de probat rochii până se îndrăgostesc de cea care îi va fi „aleasa”.

Rochiile propuse de Daleea cu siguranță vor atrage atenția multor femei. Diversitatea modelelor propuse se poate potrivi pentru gustul multor mirese. Pe lângă aceasta, Daleea Fashion a depășit așteptările cu modelul unic, original pe care l-a creat. Eleganța acestei rochii este dată de elementul definitoriu: mânecile ample din voal care schimbă total structura rochiei.
Dacă dorești o nuntă cu ținute în stil popular, dar ai prefera mai multă eleganță, poți apela la Daleea. Reinterpretarea modelelor populare este făcută treptat: la unele s-au păstrat mai multe elemente specifice, în timp ce altele au fost regândite.

Colecția nouă Daleea Fashion

Colecția nouă Daleea Fashion

Colecția nouă Daleea Fashion

De ce să alegi Daleea Fashion?

Oricum ar fi, în viață există inevitabil diverse momente în care avem nevoie de ținute speciale. Elegante sau mai puțin elegante, de gală sau de mireasă, rochiile din noua colecția nouă Daleea Fashion nu vor trece insesizabile în niciun fel de cadru sau conjunctură. Pentru că ele au fost create pentru a scoate din anonimat orice siluetă și pentru a capta atenția, chiar și cu unele ținute mai simple. Originalitatea tot mai mult apreciată în aceste vremuri reprezintă o trăsătură primordială pe care la Daleea o întâlnești în fiecare piesă vestimentară sau accesoriu.

Colecția nouă Daleea Fashion