5/5 din 1 review
daleea fashion cluj

Daleea Fashion Cluj

Daleea Fashion Cluj – din dragoste pentru frumusețea stilului tradițional românesc. Atunci când pasiunea și vizunea se întâlnesc iese numadecât ceva original, ieșit din tipare. Așa cum se întâmplă adesea, munca și perseverența fac diferența iar stilul rămâne un reper, cel care definește traiectoria, recunoașterea și succesul.

Cu o experiență de peste 15 ani în orașul Cluj-Napoca, Daleea Fashion este unul dintre cele mai longevive branduri vestimentare din regiune. Stilul propriu inconfundabil caracterizat prin combinația inedită între elementele folclorului românesc și tendințele vestimentare actuale, calitatea cusăturilor și a țesăturilor, broderiile înserate digital, accesoriile de bun gust și ia urbană reprezintă marca personală a atelierului de creație vestimentară Daleea Fashion.

Distingându-se prin eleganță, design unic și bun gust, creațiile Daleea Fashion au căpătat recunoașterea publicului larg dar și a reprezentanților industriei creative din România ( colecția Etno Chic a fost premiată la City Fashion Week).

Clădit pe ideea că orice broderie sau desen stilizat poate scoate din anonimat orice piesă vestimentară, conceptul atelierului Daleea Fashion pledează pentru originalitate, unicitate, feminitate și eleganță. Asumarea deplină a acestui laitmotiv dar, mai mult decât atât, viziunea și talentul designer-ului Delia Louber care recurge de fiecare dată la combinații inedite de materiale, culori, țesături, oferă atelierului Daleea Fashion statutul de brand al frumuseții tradiționale.

Daleea Fabrics – Magazin de țesături și mercerie

  • Țesături și accesorii deosebite
  • Dantele, broderii
  • Nasturi, voaluri
  • Benzi decorative
  • Perdele, draperii
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Sandor
Scrie o recenzie

Ultimele Articole